Σοβαρό ατύχημα με λεωφορείο της γραμμής Χ95 -3 τραυματίες (αποκλειστικές εικόνες)

Σοβαρό ατύχημα με αστικό λεωφορείο της γραμμής Χ95 σημειώθηκε χθες το βράδυ.

Από το ατύχημα τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου και δύο επιβάτες, ενώ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το όχημα υπέστη σημαντικές φθορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsique, λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Πέμπτης (26/5), λεωφορείο, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από και προς το αεροδρόμιο, ενεπλάκη σε ατύχημα, στην έξοδο 18 της Αττικής Οδού, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός του λεωφορείου, όπως και δύο επιβάτες τραυματίστηκαν -ευτυχώς ελαφριά- ενώ τα αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού είναι υπό διερεύνηση.

Γκιουλάκης: «Προβλήματα συντήρησης, ταλαιπωρία επιβατών»

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά και γενικά τις συνθήκες που επικρατούν στις αστικές συγκοινωνίες, μίλησε στο newsique.gr, ο Ηλίας Γκιουλάκης, επικεφαλής της παράταξης ΜΕΤΑ ΟΣΥ, μέλος της Διοίκησης του συνδικάτου του ΟΟΣΑ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας!

Ειδικότερα, ο κ. Γκιουλάκης σημείωσε ότι από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφριά ο οδηγός και δύο γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο. Παράλληλα, σχολίασε το γεγονός ότι «την επόμενη ημέρα, στο αμαξοστάσιο της Πέτρου Ράλλη -από την οποία ξεκίνησε το λεωφορείο- περίπου 30 οδηγοί περίμεναν για άγνωστο λόγο να πάρουν όχημα για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια και κατ’ επέκταση να ταλαιπωρηθεί το επιβατικό κοινό».

Σε ερώτηση του Newsique, σχετικά με την συντήρηση των λεωφορείων, το στέλεχος του συνδικάτου του ΟΟΣΑ ανέφερε πως υπάρχουν προβλήματα. Σχολίασε χαρακτηριστικά ότι: «με 37 βαθμούς δεν δουλεύουν τα κλιματιστικά».

Τέλος, αποκάλυψε ότι από το ίδιο αμαξοστάσιο, αυτή της Πέτρου Ράλλη ξεκίνησε και το λεωφορείο το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή, στο ύψος της Μαρίνας Αλίμου, στο ΕΔΕΜ, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Υπενθυμίζεται ότι το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsique.gr: