Ποιος Υπουργός έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας;

Σοβαρό πρόβλημα υγείας φέρεται πως αντιμετωπίζει Υπουργός της Κυβέρνησης. Προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά άλλοι Υπουργοί. Πως αντέδρασε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρασκήνιο», φίλοι του υπουργού διαχέουν πληροφορίες περί προβλήματος υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει αλλά το ενδιαφέρον τους μόνο σε αυτό δεν έγκειται.

Οι πηγές κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα και βασίζουν την άποψή τους στην εικόνα και στο χρώμα που παρουσιάζει ο υπουργός κάτι που έχει προκαλέσει την ανησυχία τους. Μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο συγκεκριμένος έμπειρος πολιτικός περνά ώρες αγωνίας καθώς το πρόβλημα υγείας του είναι σε εξέλιξη και κανείς δεν γνωρίζει τι παρενέργειες θα υπάρξουν.

Τα όσα πάντως διαρρέονται έχουν φτάσει στα αυτιά του αρμόδιου υπουργού που αν μη τι άλλο έχει πρόσβαση στην πληροφόρηση και τον έχουν κάνει έξαλλο καθώς εκτιμά ότι κάποιοι του κάνουν εσωκομματικό πόλεμο γιατί θεωρούνται ότι απειλούνται βλέποντας την πολύ καλή σχέση που έχει τόσο με τον κ. Μητσοτάκη όσο και με τον ξένο παράγοντα.

Ο ίδιος ο υπουργός από τη μεριά του μιλά για χτύπημα κάτω από τη μέση που άσχετα με το αν αντιμετωπίζει ή όχι πρόβλημα όλο αυτό που γίνεται δημιουργεί πρόβλημα στην κυβέρνηση.