Σοβαρό τροχαίο για παρουσιάστρια της ΕΡΤ: Συγκλονίζει η περιγραφή της (vid)

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ, μίλησε στην εκπομπή ΦλΕΡΤ  για το τροχαίο ατύχημα που σημάδεψε τη ζωή της το 2015.

Αναλυτικά η συγκλονιστική περιγραφή:

«Ήταν μια δύσκολη στιγμή το 2015. Ο οδηγός παραβίασε το στοπ, οπότε με χτύπησε κάπως χαμηλά στον άξονα του αυτοκινήτου. Αυτό τούμπαρε στο αντίθετο ρεύμα. Σύρθηκα περίπου 60 μέτρα σε αυτή την κατάσταση. Κατάφερα να βγω και σώθηκα μόνο χάρη στη ζώνη ασφαλείας. Νιώθεις πως δεν έχεις κανέναν έλεγχο της κατάστασης. Την ώρα που γυρνούσε το αμάξι αισθανόμουν ότι ήμουν κάπου δεμένη.

Πολλές φορές θεωρούμε ότι τέτοια τροχαία γίνονται μόνο αν βγούμε στην εθνική, αν βρέχει, αν υπάρχει υπερβολική ταχύτητα. Δεν είναι όμως κάτι τόσο μακρινό. Εμένα ήταν μια απόσταση ελάχιστα μέτρα από το σπίτι μου, λίγη ώρα πριν έρθω στη δουλειά.

Μετά ακολουθεί ένα διάστημα περίεργο. Αισθάνεσαι σαν να ζεις σε μια ζώνη του λυκόφωτος. Δεν μπορείς να προσδιορίσεις ότι όλο αυτό τελείωσε.

Πολλοί με ρωτάνε πως ένιωθα. Αυτό που νιώθεις από τη πρώτη στιγμή είναι πως το δώρο της ζωής δεν είναι στάνταρ. Αποτυπώνεται στο μυαλό σου, στην καρδιά σου, στην ψυχή σου ότι η κάθε μέρα είναι ένα δώρο».

-Ad-