Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης (21/10) στον δρόμο Καρδίτσας Τρικάλων λίγο πριν το Ριζοβούνι.

Όπως αναφέρει το KarditsaLive.Net, πρόκειται για δυο επιβατικά Ι.Χ. και ένα αγροτικό αυτοκίνητο τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι οδηγοί του αγροτικού και του ενός Ι.Χ..

Κατά την σύγκρουση το αγροτικό αυτοκίνητο ανετράπη στο οδόστρωμα, ενώ το ένα εκ των δυο Ι.Χ. ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε σε παρακείμενο χάνδακα που ήταν γεμάτος βλάστηση. Το τρίτο Ι.Χ. παρέμεινε στο δρόμο και ο οδηγός του είναι καλά στην υγεία του.

Ειδοποιήθηκαν αμέσως από διερχόμενους οδηγούς η Τροχαία Καρδίτσας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που κατέφθασαν στο σημείο γρήγορα με περιπολικά, μοτοσυκλέτες και οχήματα διακόπτοντας την κυκλοφορία για πάνω από μια ώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Πυροσβεστική συνέδραμε με δυο οχήματα και πέντε άνδρες.

Οι πυροσβέστες με εργαλεία απεγκλώβισαν σε σύντομο χρόνο τον ηλικιωμένο οδηγό του τουμπαρισμένου αγροτικού, ο οποίος εκείνη την ώρα επικοινωνούσε κανονικά με το περιβάλλον.

Ο επίσης μεγάλης ηλικίας οδηγός του αυτοκινήτου που βρέθηκε στον χάνδακα βγήκε μόνος του έξω και ανέβηκε στο δρόμο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και νοσηλεύονται.

Ένθεν και κείθεν του οδικού άξονα Καρδίτσας – Τρικάλων είχαν σχηματιστεί μεγάλες ουρές οχημάτων (άνω τους 1 χλμ) που περίμεναν με υπομονή να ολοκληρωθεί η διαδικασία απομάκρυνσης των τρακαρισμένων αυτοκινήτων και να καθαριστεί το οδόστρωμα από διάφορα σπασμένα αντικείμενα.