Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 8 το βράδυ της Πέμπτης (7/1) στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου στο ύψος της διασταύρωσης Μακρακώμης, στα φανάρια.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν όταν 75χρονος οδηγός που κινούνταν από Τυμφρηστό προς Λαμία, από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και πήρε σβάρνα όλους τους σηματοδότες.

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί στη μέση ο οδηγός και πιο ελαφρά η συνοδηγός, οι οποίοι μετέβησαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης για περαιτέρω εξέταση. Το αυτοκίνητο σχεδόν καταστράφηκε στο μπροστινό μέρος, όπως και οι σηματοδότες ρύθμισης κυκλοφορίας.

Πρόκειται για μία διασταύρωση που δυστυχώς στο πρόσφατο παρελθόν έχει δώσει ακόμη και θανατηφόρα τροχαία και σύμφωνα με ανθρώπους της περιοχής θα έπρεπε να εξεταστεί η δημιουργία κυκλικού κόμβου.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό του ΑΤ Σπερχειάδας για την καταγραφή και τον έλεγχο της κυκλοφορίας μέχρι να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο από το οδόστρωμα, ενώ όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μακρακώμης βοήθησε να καθαρισθεί από τα συντρίμμια η νησίδα και ο δρόμος.

Πηγή: lamiareport.gr