Σπανούλης προς Έλληνες διεθνείς: «Ο κόσμος διψάει να σας δει να παίζετε»

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε μια ομιλία με τους παίκτες της Εθνικής μπάσκετ, με τον «Kill Bill» να επισημάνει στους παίκτες της ομάδας ότι ο κόσμος διψάει να τους δει να αγωνίζονται.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ, με τον ομοσπονδιακό μας προπονητή να τονίζει πως ο κόσμος διψάει να τους δει να παίζουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (12/07/24) ο ομοσπονδιακός μας προπονητής μπάσκετ τόνισε πως το φιλικό απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη είναι ήδη sold out, κάτι το οποίο είναι μεγάλο πράγμα για την Εθνική ομάδα.

«Είναι σημαντικό να σας δει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα. Είναι μισή ώρα πτήση η Θεσσαλονίκη. Είναι ήδη sold-out το παιχνίδι. Ο κόσμος διψάει να σας δει κι αυτό το έχετε πετύχει εσείς.

Αυτό είναι μεγάλο πράγμα για την Εθνική Ομάδα. Να παίξουμε ένα φιλικό ακόμα και να βελτιωθούμε μέσα από αυτή την κατάσταση» ήταν τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη.

Ο φιλικός αγώνας της Εθνικής μπάσκετ απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο θα πραγματοποιηθεί στο «PAOK Sports Arena» την Τρίτη (16/07/24) στις 18:30.