Σπαραγμός για τη μητέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο μπροστά στα παιδιά της (pics)

Τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Λαμία όπου μία νεαρή μητέρα υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και τα παιδιά της, με την 36χρονη οδηγό να οδηγεί επί της οδού Παπαποστόλου, όταν υπέστη ανακοπή. Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί τροχαίο, καθώς το όχημα προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολώνα πάνω σε ένα πεζοδρόμιο, όντας ακυβέρνητο.

Αμέσως περαστικοί έτρεξαν στο σημείο όπου είδαν την γυναίκα αναίσθητη και τα δύο μικρά παιδάκια της να βρίσκονται στο πίσω κάθισμα και να κλαίνε. Τα παιδιά βγήκαν χωρίς να έχουν τραυματιστεί και λίγο αργότερα συγγενείς της έφτασαν στο σημείο για να παραλάβουν τα παιδιά. Το ένα από αυτά μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, οι πρώτοι που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει αντίκρισαν τη μητέρα πεσμένη πλάι στο κάθισμα του συνοδηγού, χωρίς τις αισθήσεις της και πίσω τα δυο μικρά παιδάκια να είναι σοκαρισμένα.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες αρχικά των διασωστών και στη συνέχεια των γιατρών στα επείγοντα του νοσοκομείου, η 36χρονη μητέρα κατέληξε.

Δείτε τις εικόνες του fonografos.net, με το πρώτο φως της ημέρας, στο σημείο της τραγωδίας…

-Ad-