Σπαραγμός στο τελευταίο “αντίο” στο 2,5 ετών αγοράκι – Συντετριμμένοι οι γονείς (pics)

Με ένα στεφάνι από λευκά γαρίφαλα αποχαιρέτησαν οι γονείς τον μικρό αγόρι που πέθανε από ασφυξία όταν εγκλωβίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεβάτι των γονιών του στο Ίλιον.

Η κηδεία του μικρού αγοριού πραγματοποιήθηκε σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου και αρκετός κόσμος μαζεύτηκε με σκυμμένα πρόσωπα για να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον μικρό Αχιλλέα.

Στεφάνια από λευκά γαρίφαλα συνόδευσαν τη σορό του παιδιού, ενώ δεκάδες άνθρωποι με έναν κόμπο στο στομάχι, έδωσαν τον τελευταίο ασπασμό.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του παιδιού, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς μέσα σε μια στιγμή έχασαν το αγγελούδι τους.

Μέσω του star.gr μάλιστα έστειλαν το δικό τους μήνυμα, καλώντας όλους τους γονείς να προσέχουν συνεχώς τα παιδιά τους και να τους λένε πόσο τα αγαπούν.

Η οικογένεια είναι συγκλονισμένη από τον τραγικό χαμό του παιδιού ενώ ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό έκανε λόγο για δραματικό θάνατο του παιδιού, ενώ σημείωσε πως το άτυχο αγοράκι έδωσε μάχη για να βγει από την παγίδα θανάτου.