Σπάτα: Εμπρησμός την ώρα της φωτιάς στην Πεντέλη (vid)

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από έναν εμπρησμό στην Χριστούπολη, στα Σπάτα, δίπλα στην Παλλήνη, τα ξημερώματα της Τετάρτης, είδε το φως τη δημοσιότητας, προκαλώντας αίσθηση και αντιδράσεις.

Ενώ η μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει το απόγευμα της Τρίτης στην Πεντέλη, είχε φτάσει στην Παλλήνη, κατέστρεφε σπίτια και περιουσίες και απειλούσε με ακόμη μεγαλύτερες καταστροφές, ένας άνδρας επιχείρησε να βάλει φωτιά σε χωράφι, στην Χριστούπολη Σπατών, ενώ έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι και η πυρκαγιά θα μπορούσε να πάρει πολύ γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Alpha, έχει καταγραφεί ένας μαυροφορεμένος άνδρας, ο οποίος με γρήγορες κινήσεις πλησιάζει ένα δένδρο, δίπλα από τον δρόμο. Σκύβει για λίγο, ύστερα φεύγει βιαστικά και μετά από λίγα δευτερόλεπτα το δέντρο τυλίγεται στις φλόγες. Ευτυχώς οι κάτοικοι της περιοχής «στο πόδι», λόγω της μεγάλης φωτιάς στην Παλλήνη και πρόλαβαν να σβήσουν τη φωτιά, προτού επεκταθεί.

Ένας από τους κατοίκους της περιοχής που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του μαυροφορεμένου άνδρα, χωρίς δεύτερη σκέψη, έτρεξε στο σημείο και με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τη φωτιά.




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συνελήφθη ζευγάρι διαρρηκτών στη Νέα Πέραμο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Νωρίτερα η πληρωμή για τον μήνα Μάρτιο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Διαδικτυακή απάτη – Παρίσταναν μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας και απέσπασαν 28.000€
8 Φεβρουαρίου, 2025
«Σου άρεσε που σου χάιδεψα τα στήθη; – Είμαι ακόμα κ…» – Τα σοκαριστικά μηνύματα του καθηγητή από την Καβάλα στην 16χρονη
8 Φεβρουαρίου, 2025
Αποκάλυψη για τα Τέμπη: Έγγραφο για το «μπάζωμα» του χώρου – Πότε δόθηκε η εντολή για τη μεταφορά των χωμάτων
8 Φεβρουαρίου, 2025
Πιερία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δολοφονίας του 58χρονου από τη σύντροφό του
8 Φεβρουαρίου, 2025
Νέο Ψυχικό: «Η συγγνώμη δεν μπορεί να μου φέρει το παιδί πίσω» – Συγκλονίζει ο πατέρας 41χρονου που «κατέληξε» στο τροχαίο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Κλειστά την επόμενη εβδομάδα τα σχολεία σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη, Αμοργό – «Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα με πολύ έντονο ρυθμό»
8 Φεβρουαρίου, 2025
Βρετανία: Πατριός τράνταξε μέχρι θανάτου 22 μηνών αγοράκι – Τον ενοχλούσε το κλάμα του
8 Φεβρουαρίου, 2025
Σύσσωμος ο Ολυμπιακός στο μνημόσυνο για τα θύματα της θύρας 7
8 Φεβρουαρίου, 2025