Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντησή του στον Δημήτρη Λιγνάδη

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο απολογητικό υπόμνημά του ο κατηγορούμενος και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα, ως «μέτριο ηθοποιό».

Κατά το απολογητικό του υπόμνημα Δημήτρης Λιγνάδης αναφέρεται στην αντιπαράθεσή του με τη διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών «για τον τρόπο που διαχειρίζονται το σωματείο και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα».

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, απάντησε στον εν λόγω χαρακτηρισμό, αναφέροντας μερικούς από τους σημαντικότερους ανθρώπους του θεάτρου και της τέχνης με τους οποίους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook: «Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει… Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμό. Αυτό μας τιμά και μας χαροποιεί εμάς τους “μέτριους”, που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσεν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλέας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαμάτης, Πέτρος Ζούλιας, Ελένη Μαβίλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος,Τώνια Μαρκετάκη, Νίκος Νικολαΐδης, Λίλυ Μελεμε,Κώστας Χαραλάμπους, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Μάριος Ρετσίλας και τόσοι άλλοι… Η άνοιξη θα ξανάρθει….».