Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός ο καλλιτέχνης αρνήθηκε να πάει καλεσμένος στο «Στην Υγειά μας»

Στην πρεμιέρα του «Δε Γκρανμάδερ» ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είχε καλεσμένο τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αρχικά για την απρόσμενη απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο του θεάτρου και το πώς μία κοπέλα που τον ενδιέφερε του κόλλησε άθελά της το «μικρόβιο».

«Περνούσε μία κοπέλα που με ενδιέφερε καιρό να έρθω σε επαφή και μου λέει “με πετάς στη σχολή; Είδα τα παιδιά έξω εκεί και μίλαγαν για Αριστοφάνη και λέω εγώ γιατί δεν τα ξέρω αυτά; Και λέω θέλω να έρθω ως ακροατής. Στην αρχή ο Κατσέλης δεν με έπαιρνε» είπε.

Όσο για το αν ακολουθεί τους ρυθμούς της εποχής του με τα social media ήταν κατηγορηματικός:

«Είμαι προκατειλημμένος, δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει. Στέκομαι απέναντι από αυτό το πράγμα. Δεν μου αρέσει το μαλλιοτράβηγμα που γίνεται, δεν έχει αλλάξει κάτι» εξήγησε.

Η…γιαγιά ήθελε πικάντικες ιστορίες στη συνέχεια κι έτσι έβαλε τον Ιεροκλή να ρωτήσει για τις γυναίκες της ζωής του. Παρ΄όλα αυτά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος παρέμεινε φειδωλός λέγοντας:

«Δύο άξονες είχα στη ζωή μου οι γυναίκες και οι φίλοι μου. Αυτοί με μεγάλωσαν».

Σε πιο τηλεοπτικά μονοπάτι, στην ερώτηση αν υπήρξε κάποιος καλλιτέχνης που αρνήθηκε την πρότασή του να πάει καλεσμένος στην εκπομπή «Στην υγεία μας». ένα όνομα ήρθε με παράπονο στο στόμα του. «Ο Σταύρος Ξαρχάκος. Του είπα αν έρθεις να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα μετά μπορώ να σταματήσω αλλά δεν ήθελε και το σέβομαι. Τους καταλαβαίνω γιατί κι εγώ δεν μπορώ να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Αλλά το θεωρώ μεγάλη απώλεια που δεν ήρθε».

Μεγάλο το πάθος του με τις μοτοσυκλέτες. Ο γιος του μπορεί να μην μοιράζεται το ίδιο πάθος αλλά ομολογεί πως τον έχει κάνει έναν καλύτερο άνθρωπο και τον θαυμάζει πολύ».

«Είναι ένα παιδί που μου έχει κάνει πολύ καλό. Το παιδί μου το αγαπάω όπως όλοι και το θαυμάζω».

Για εκείνον η τηλεόραση έχει τρίτη θέση στις προτιμήσεις του από το θέατρο και το σινεμά. Θα προτιμούσε πολύ πιο εύκολα να κάνει ένα καλό σενάριο στο σανίδι παρά μία παραγωγή στη μεγάλη οθόνη. Μεγάλος του φόβος είναι άλλωστε η στιγμή που θα χρειαστεί να κατέβει μία για πάντα από τη σκηνή.

Για το τέλος, άφησε το θέμα της πίστης. Αν και ο ίδιος δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με τα θεία καθώς δεν πιστεύει εξομολογήθηκε πως όταν πρόκειται για ανθρώπους που αγαπά έχει προσευχηθεί για εκείνους.

Σέβεται όμως την πίστη των ανθρώπων σε οτιδήποτε κι αν πιστεύει κανείς. «Ευλαβικά κλίνω το γόνυ» τόνισε.