Στα 24.000 τα σχόλια στο Facebook που ζητούν παρέμβαση Σακελλαροπούλου για Κουφοντίνα

Αυξάνονται συνεχώς οι χρήστες του facebook που ζητούν από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να επέμβει ώστε η απεργία πείνας του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια για τρομοκρατία, Δημήτρη Κουφοντίνα, να μην οδηγήσει στον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα.

Μέχρι χθες το βράδυ, όπως σας ενημέρωσε και το newsique, υπήρχαν 14.000 σχόλια σε ανάρτηση της στο facebook από χρήστες που ζητούν να ικανοποιηθεί το το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για την μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού και τώρα έχουν φτάσει τα 24.000.

Μάλιστα υπάρχουν και αρκετές καταγγελίες για διαγραφές σχολίων από τους διαχειριστές της σελίδας, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ούτε υβριστικά ούτε προσβλητικά, πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος.

Η ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με τα δεκάδες χιλιάδες σχόλια:

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι εχθές (25/2) επιδόθηκε στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Π. Αλεξανδρή, ψήφισμα 1.000 νομικών υπέρ της ικανοποίησης του «νόμιμου και εύλογου αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα για την μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως ορίζει ρητά και ο νόμος».