Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικός – μοντέλο της Μυκόνου που άρπαξε χρυσή αλυσίδα

«Μακρυχέρα» αστυνομικός της Μυκόνου, άρπαξε χρυσή αλυσίδα από αλλοδαπή υπήκοο Συρίας που οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας του κοσμοπολίτικου «νησιού των ανέμων» για διοικητική απέλαση.

Η «ελαφροχέρα» αστυνομικός της Μυκόνου, με την εντυπωσιακή εμφάνιση μοντέλου, «συνελήφθη» αρχικά από τις κάμερες του τμήματος και στη συνέχεια από τους συναδέλφους της και πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πως «βούτηξε» τη χρυσή αλυσίδα
Η υπόθεση που αποτελεί ντροπή για το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ και ευτυχώς αντιμετωπίστηκε με επαγγελματισμό και σοβαρότητα από τους έντιμους αστυνομικούς που δίνουν καθημερινά μάχη για να διατηρήσουν την τάξη και το αίσθημα ασφάλειας στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων που όπως κάθε χρόνο αποτελεί αγαπημένο προορισμό του διεθνούς jet set, άρχισε να ξεδιπλώνεται το απόγευμα της Δευτέρας (17/6/24).

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ «Το χρονικό διάστημα από 14:20΄ ώρα της 14/06/2024 έως και την 18:20΄ ώρα της 17/06/2024, η υπήκοος Συρίας, παρέμενε κρατούμενη στα κρατητήρια του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υ.Α. Μυκόνου, προκειμένου εφαρμοστεί σε βάρος της το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Την 17/06/2024 και περί ώρα 18:35΄, η ανωτέρω κατήγγειλε ότι από τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία παρέδωσε προς φύλαξη την περί 14:20΄ ώρα της 14/06/2024 και τα οποία δεν είχε καταγράψει, ως όφειλε, στο «Βιβλίο Κρατουμένων και μεταγωγής αυτών και παραδιδόμενων χρημάτων τιμαλφών και λοιπών ειδών κρατουμένων» ο εκτελών χρέη Αξιωματικού Υπηρεσίας κατά το ωράριο 14:00΄ έως 22:00΄ της 14/06/2024, έλλειπε μία αλυσίδα χρυσή η οποία έφερε μία χρυσή λίρα Αγγλίας, αξίας περίπου (2.500) ευρώ».

Την «τσάκωσαν» οι κάμερες και ομολόγησε

Όπως αναφέρεται στο σήμα της Αστυνομίας, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας μετά την σοβαρή καταγγελία άρχισαν να ερευνούν σε βάθος την υπόθεση και να αναζητούν τα στοιχειά που θα έδεναν το μυστηριώδες άτομο με τη μακρύ χέρι.

Οι κάμερες έδειξαν την αλήθεια… «Σε συνέχεια υποβληθέντος Ενημερωτικού σημειώματος, που αφορά κλοπή εντός του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, μας αναφέρθηκε από την Δ.Α. Κυκλάδων, από διενεργηθείσα προανάκριση και συγκεκριμένα από την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου διαπιστώθηκε ότι δράστιδα της υπό έρευνα κλοπής τυγχάνει η αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.

Ειδικότερα αναφέρεται ότι, η προαναφερόμενη αστυνομικός, την 12:42 ώρα της 17-06-2024, όπως καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αφαιρεί μέσα από χώρο της ανωτέρω Αστυνομικής Υπηρεσίας την επίμαχη χρυσή αλυσίδα. Φερόμενη ως δράστιδα αστυνομικός, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, στους οποίους προφορικά αποδέχτηκε την πράξη της και παρέδωσε το αφαιρεθέν αντικείμενο».

Πηγή: newsit.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 22-9: «Βούλιαξε» τον «αιώνιο» αντίπαλο στον τελικό και χρίστηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο των ανδρών
22 Φεβρουαρίου, 2025
«Πρεμιέρα» για τη συγκοινωνιακή αστυνομία με περισσότερους από 150 ελέγχους και τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Αμείλικτα τα ερωτήματα από τις καταγγελίες συγγενών για τον θάνατό του – «Είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κινητοποιήσεις για τα Τέμπη σε συνοικίες της Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: O προεκλογικός αγώνας και τα σενάρια της επόμενης μέρας
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Ψάχνουν για απαντήσεις στη διαδρομή θανάτου 18 χιλιομέτρων του 39χρονου – Καταγραφικά και τοξικολογικές ρίχνουν «φως» στο μυστήριο
22 Φεβρουαρίου, 2025
Χαλκίδα: 22χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για Τέμπη: Οι ερευνητές κάνουν λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία» – Παρουσιάζεται στις 27 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μαρτυρία για τον Βασίλη Καλογήρου: Μπήκε με τρία άτομα σε ένα αυτοκίνητο – Τι ισχύει
22 Φεβρουαρίου, 2025