Σταϊκούρας για αναδρομικά: Θα υλοποιήσουμε τις δικαστικές αποφάσεις

Απαντήσεις για τα αναδρομικά στους συνταξιούχους έδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως είπε: «Θα σεβαστούμε τις δικαστικές αποφάσεις που σημαίνει ότι θα τις υλοποιήσουμε». Είπε ακόμα ότι θα μελετήσουμε την απόφαση έτσι ώστε να ενημερώσει το υπουργείο Εργασίας το υπουργείο Οικονομικών ποιο είναι το δημοσιονομικό κόστος.

Και πρόσθεσε: «Θα δούμε τις δυνατότητες που έχει η χώρα και όταν θα είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε ανακοινώσεις. Εμείς θα αποτιμήσουμε το δημοσιονομικό κόστος».

Ο υπουργός Οικονομικών είπε ακόμα ότι δεν θα γίνει καμία αύξηση φόρου φέτος και στο ερώτημα αν αντέχει η ελληνική οικονομία είπε: «Η ελληνική οικονομία έτσι όπως διαχειριζόμαστε την κατάσταση αντέχει και δεύτερο κύμα κορονοϊού το φθινόπωρο. Η αντιπολίτευση ήθελε να ξοδέψουμε όλα τα πολεμοφόδια από την αρχή».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Κρυοπληξία η πιθανότερη αιτία θανάτου για τον 21χρονο γερμανό τουρίστα
17 Μαρτίου, 2025
Τραγωδία στην Καστοριά: Αυτοπυρπολήθηκε ηλικιωμένος
17 Μαρτίου, 2025
Τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι: Τρεις φορές πάνω από το όριο το αλκοόλ στην 22χρονη
17 Μαρτίου, 2025
Συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο 29χρονος Τούρκος που θεωρείται αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης
17 Μαρτίου, 2025
Πέθανε στα 43 της χρόνια η ηθοποιός Εμιλί Ντεκέν
17 Μαρτίου, 2025
Φορολογικές δηλώσεις 2025: Οι κωδικοί που κρύβουν φορο-εκπτώσεις, αλλά και παγίδες
17 Μαρτίου, 2025
Το Ισραήλ βομβαρδίζει τον Λίβανο
17 Μαρτίου, 2025
Συγκλονιστικό βίντεο από την ιστορική διαδήλωση του Σαββάτου στο Βελιγράδι
17 Μαρτίου, 2025
Μακρόν: «Τα στρατεύματα μιας ειρηνευτικής δύναμης στην Ουκρανία δεν θα χρειαστούν την έγκριση της Μόσχας»
17 Μαρτίου, 2025
Βόρεια Μακεδονία: Στους 59 οι νεκροί – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο των Σκοπίων
17 Μαρτίου, 2025