Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τί το ήθελα και το είπα;»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε σχετικά με τα σενάρια που την θέλουν να αναλαμβάνει βραδινή εκπομπή.

Στα σενάρια που την θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση και μίας βραδινής εκπομπής εκτός από το επιτυχημένο «Happy Day» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιλώντας στην κάμερα του MEGA και στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Φταίει η ειλικρίνεια και ο παρορμητισμός μου, τί το ήθελα και το είπα; Όντως έγινε μία κουβέντα με το κανάλι εκείνη την περίοδο, παρόμοιες συζητήσεις έχουμε κάνει κι άλλες φορές και δεν κατέληξαν κάπου», δήλωσε η Τσαματσίνα Τσιμτσιλή για το ενδεχόμενο να πάρει τα ηνία ακόμη μίας εκπομπής, αυτή τη φορά στη βραδινή ζώνη.

Και συνέχισε συμπληρώνοντας ότι όλα είναι θέμα χρόνου. «Αν τη στιγμή που γίνει η πρόταση δεν θα λειτουργήσει εις βάρος του Happy Day ή της οικογένειας μου , τότε θα το συζητούσα», σημείωσε η ίδια.

«Δεν πίστευα ότι το Happy Day θα έκλεινε δεκαετία. Όταν ξεκινάς με χαμηλές προσδοκίες και δεν αγχώνεσαι συμβαίνουν τα καλύτερα», τόνισε στη συνέχεια για την εκπομπή της.

Για τον συνεργάτη της Δημήτρη Παπανώτα σχολίασε: «Αν κάποιος προσδιόρισε τον Δημήτρη ως πανελίστα, ίσως γι’ αυτό να ενοχλήθηκε… οι συνεργάτες μου από δική μου επιθυμία δεν νιώθουν δεύτεροι στην σειρά».

Ερωτηθείσα για τον Γιώργο Λιάγκα γιατί έχει βρεθεί φέτος «στο μάτι του κυκλώνα», η ίδια απάντησε: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει έντονο χαρακτήρα, του αρέσει να εκφέρει γνώμη και να επιχειρηματολογεί και του το αναγνωρίζω. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ανθρώπους που λένε την άποψή τους».

Καταλήγοντας, αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι έχει πει ”όχι” σε άλλες επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, γιατί είναι συναισθηματική και δένεται με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι αυτό δεν είναι πάντα καλό.