Στάνκογλου: Ζήσαμε με τον γιο μου όλο το μεγαλείο της νίκης του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο

Ο Στάνκογλου είχε βρεθεί στην τελετή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης στην Ακρόπολη.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού και φέτος είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει από κοντά, μαζί με τον γιο του, την κατάκτηση της Euroleague από την ομάδα μπάσκετ του “τριφυλλιού” στο Βερολίνο.

Όντας καλεσμένος στο «Στούντιο 4» έτσι, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πώς βίωσε το ταξίδι στο Βερολίνο και τόνισε ότι νιώθει γουρλής για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τη Euroleague στην πρώτη δική του παρουσία στο Final 4 και μάλιστα με τον ίδιο να παρουσιάζει τη νέα φανέλα της ομάδας. στην αρχή της σεζόν.

«Πήγα με τον γιο μου, ο οποίος είναι 10 χρονών, το έζησε όλο σε όλο του το μεγαλείο και ενθουσιάστηκε. Είχαμε κανονίσει να έρθει και η κόρη μου, αλλά είχε εξετάσεις και έμεινε πίσω να διαβάσει. Ο γιος μου ενθουσιάστηκε, γνώρισε τον Αντετοκούνμπο, όλη την ομάδα και έκανε «χάι φάιβ» με τον Σκότι Πίπεν, χωρίς να ξέρει φυσικά ποιος είναι. Με κοίταξε και του είπα «Αχ και να ήξερες ποιος είναι αυτός…». Είχαμε πιο πίσω εισιτήρια, αλλά είδα κάτι θέσεις κάτω κάτω και δεν ήρθε κανένας και τις καπάρωσα και για την επόμενη ημέρα», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε ολόκληρη την αναφορά του Γιάννη Στάνκογλου στην εμπειρία του από το Βερολίνο:




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Εύβοια: Δημοτικός σύμβουλος προσπάθησε να κάψει το αυτοκίνητο προέδρου Πολιτιστικού Συλλόγου μετά τον άγριο καβγά τους
22 Φεβρουαρίου, 2025
Χαλκιδική: «Είμαστε όλοι σε σοκ» λέει ο ανιψιός της 60χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε
22 Φεβρουαρίου, 2025
Εύβοια: Δημοτικός σύμβουλος επιχείρησε να κάψει το αυτοκίνητο προέδρου Πολιτιστικού Συλλόγου έπειτα από καβγά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών
22 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση στο Βερολίνο: «Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του δράστη»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Θρίλερ στη Βούλα: Αυτή είναι η Κινέζα που βρέθηκε κρεμασμένη στην σπηλιά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Νοίκιασε αυτοκίνητο, αγόρασε ποτά και ηχοσύστημα αποστέλλοντας με e-mail πλαστά καταθετήρια από τράπεζες
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γεωργιάδης για Τέμπη: «Οι πολλές ευγένειες τελειώσανε. Όλο αυτό πια είναι γελοιότητα. Δεν ντρέπονται επιτέλους;»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Έρευνες για βιασμό γυναίκας στη Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις και κατασχέσεις όπλων
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μάντζος για το επεισόδιο με συνεργάτιδά του στη Βουλή: «Υπήρξε έντονη διαφωνία, λιποθύμησε και χτύπησε στην πόρτα»
22 Φεβρουαρίου, 2025