Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα ο οποίος υπέστη ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live του Alpha, ο γνωστός καλλιτέχνης έχει τις αισθήσεις του και συνομιλεί κανονικά με τους γιατρούς. Τις τελευταίες ώρες του χορηγούνται φάρμακα για να ξεπεραστεί ο όποιος κίνδυνος δημιουργήθηκε από το επεισόδιο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν μπήκε σε ΜΕΘ, είναι στη νευρολογική κλινική και είναι σε καλή κατάσταση, περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή τους τις επόμενες ώρες. Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του η σύντροφός του.

Μιλώντας στον Alpha ο στενός του φίλος, Γιάννης Ζουγανέλης, ανέφερε: «Έπεσα από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει. Μιλούσαμε προχθές μαζί, ο Σταρόβας είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου. Καλού ανθρώπου και με τρομερή διάθεση για ζωντάνια στη ζωή την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος. Με τον Δημήτρη μιλήσαμε πριν 3 ή 4 ημέρες. Ήταν μια χαρά. Ήταν μια χαρά, δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα. Ο Σταρόβας είναι ένας άνθρωπος επιρρεπής στα πάθη».