Στάθης Άνθης: Σοκ – Σορός στη Βρετανία έχει τα ίδια τατουάζ με τον αγνοούμενο

Μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης του Στάθη Άνθη έρχεται στη δημοσιότητα, δίνοντας στο θρίλερ νέες διαστάσεις, ενώ τα ερωτήματα παραμένουν.

Ίδια τατουάζ με εκείνα του Στάθη Άνθη – του οποίου η εξαφάνιση στη Βρετανία έχει εξελιχθεί σε θρίλερ – φέρει η σορός που εντοπίστηκε στον κόλπο του Μπίγκμπερι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του – αγνοούμενου από τις 8 Μαρτίου – Στάθη Άνθη ειδοποιήθηκε για σορό που εντοπίστηκε από την Ακτοφυλακή στο Μπίγκμπερι.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, ο αδελφός του, Γιώργος Άνθης, αναγνώρισε στη σορό τα ίδια τατουάζ με εκείνα που είχε ο Στάθης Άνθης: Ένα τατουάζ σε σχήμα καρδιάς στο στήθος και ένα στη δεξιά του γάμπα.

Πλέον, η οικογένεια αναμένει τις επίσημες απαντήσεις από το δείγμα DNA.

Την ίδια ώρα, τα ερωτήματα συνεχίζουν να πλανώνται πάνω από την υπόθεση, με τον Γιώργο Άνθη να ζητά απαντήσεις, κάνοντας μνεία σε συγκεκριμένα περιστατικά που όπως λέει, απασχολούσαν τον αδελφό του.

Συγκεκριμένα, μέσω του συνηγόρου του, εστειλε στις βρετανικές Αρχές μια σειρά από ερωτήματα. Μεταξύ αυτών, αναφέρεται σε διαφωνίες που είχαν προκύψει με το ξενοδοχείο, όπου εργαζόταν, αλλά και με τη συγκάτοικό του.

Παράλληλα, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι η σορός ανήκει στον Στάθη Άνθη, ζητά να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου.

Ο ίδιος εμφανίζεται βέβαιος ότι ο αδελφός του δεν διέπραξε αυτοκτονία, με την ψυχολόγο του επίσης να παρατηρεί ότι ο Στάθης Άνθης δεν είχε τέτοιο υπόβαθρο.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας Σταύρος Γεωργίου κατηγόρησε τις βρετανικές Αρχές που έσπευσαν να μιλήσουν για αυτοκτονία, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία.

«Στην περιοχή έχουν βρεθεί περισσότεροι νεκροί. Όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση είμαστε ξεκάθαροι ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έχουμε στείλει τι πρέπει να γίνει για να διαλευκανθεί η υπόθεση» είπε συγκεκριμένα.

Φωτογραφια: MEGA