Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Ανατροπή με τον θάνατό της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τον θάνατο της Σταυρούλας Γκυγκουλιά!

Σύμφωνα με το STAR η βιολογική οικογένεια της 53χρονης γυναίκας αφήνει υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος πραγματοποίησε τρίτη νεκροψία στη σορό.

Την ίδια ώρα σημειώνεται πως η σορός της γυναίκας παραμένει στα ψυγεία και άταφη καθώς την πρώτη φορά δεν παραδόθηκε στον πατριό της, καθώς βάση νόμου πρέπει να δοθεί για ταφή στη βιολογική οικογένεια.

Την δεύτερη φορά δεν έχει η ταφή μετά από εισαγγελική παραγγελία για δεύτερη νεκροψία και τώρα μια τρίτη αναβολή, μετά το αίτημα της βιολογικής οικογένειας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με το STAR, η γυναίκα, η σορός της οποίας ξεβράστηκε στον Πόρο, δεν είχε μαγιό αλλά… εσώρουχα, κάτι που ανατρέπει τους ισχυρισμούς σε μεγάλο βαθμό πως είχε πάει για κολύμπι στο Φάληρο.

Κάπως έτσι μπαίνει υπό αμφισβήτηση και η μαρτυρία ατόμου το βράδυ της εξαφάνισης της Σταυρούλας, για το αν είδε την σωστή γυναίκα το μοιραίο βράδυ.

Τι βρέθηκε στην τσάντα της

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Σταυρούλας Γκουγκουλιά έκανε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ένα σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα έριξε φως σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα καθώς είναι μια απόδειξη για φαγητό δύο ατόμων, κάτι που σημαίνει πως πριν πεθάνει η Σταυρούλα ήταν με κάποιο άτομο το οποίο και αναζητείται από τις Αρχές.

Παράλληλα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Γλυφάδα κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου, οδηγός ταξί αποβίβασε το Σάββατο 19 Αυγούστου λίγο μετά τις 6 το απόγευμα τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του στο «Τούνελ» τη μετέφερε στην παραλία Εδέμ συχνά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, αναφέρουν ότι στην τσάντα της υπήρχε και ένα σημείωμα που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών μαζί με δελτίο παραγγελίας για φαγητό από κάποια ταβέρνα δύο ατόμων.