Στέφανος Κασσελάκης: Εν ενέργεια πολιτικός αρχηγός στα χακί – Δεν θα πάρει άδεια, απολύεται στις 29 Μαρτίου

Στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής (15/3) ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας για να υπηρετήσει ως απόδημος την στρατιωτική του θητεία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χαμογέλος και ευδιάθετος. Λίγο πριν παραδώσει την αστυνομική του ταυτότητα, έκανε το τελευταίο τηλεφώνημα και αποχαιρέτησε τον πατέρα του, τους φίλους και τους συνεργάτες του που τον συνόδευσαν μέχρι το κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού.

Αφού ολοκληρώθηκε η καταγραφή και έλαβε τα στρατιωτικά του έγγραφα, ο Στέφανος Κασσελάκης οδηγήθηκε στο θάλαμό του, τον οποίο θα μοιράζεται με 15 νεοσύλλεκτους και στη συνέχεια συμμετείχε στο βραδινό συσσίτιο.

Μάλιστα, του έχει παραχωρηθεί γραφείο αξιωματικού ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με τις πληροφορίες ήδη έχει επικοινωνήσει με τους δικούς του ανθρώπους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος εξόδου την Καθαρά Δευτέρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ορκιστεί στις 29 Μάρτιου, ανήμερα των γενέθλιων του. Αφού λάβει την άδεια ορκωμοσίας θα επιστρέψει στη Θήβα για να πάρει το απολυτήριό του.

Η ανάρτηση στο TikTok

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να περνά το πρώτο του βράδυ στο στρατόπεδο, ωστόσο δεν αφήνει παραπονεμένους τους followers του.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ανέβασε το πρώτο του βίντεο στην αγαπημένη του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, τηρώντας την υπόσχεσή του ότι θα κρατήσει επαφή με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω TikTok.