Στέφανος Κασσελάκης: Να ελεγχθούν τα οικονομικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Alpha και θα αναφερθεί στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και στην κεντροαριστερά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε με νέο λουκ και συγκεκριμένα με γένια και αναφέρθηκε αρχικά στην ομιλία Σαμαρά τονίζοντας πως συμφωνεί μαζί του για τα όσα είπε για το ΦΠΑ και πως η Ευρωπαική Ένωσης έχει γίνει διευθυντήριο.

Για το μαύρο χρήμα είπε πως η Ελλάδα πρέπει να γίνει ευρωπαϊκή χώρα και επιτέθηκε και πάλι στη ΝΔ για την ρύθμιση χρέους και ζήτησε έρευνα στα κόμματα. Ακόμη τόνισε πως όσο γνωρίζει δεν υπήρχε μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τόνισε χαρακτηριστικά «ρωτήστε τον πρώην οικονομικό διευθυντή».

«Μου πρότειναν μαύρο χρήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μου έφερε κανείς σακούλα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το «μαύρο χρήμα» και την σχετική ανάρτησή του είπε: «Ένας νέος άνθρωπος έξω από το σύστημα λέει αυτές τις λέξεις και γίνεται πανικός στο σύστημα, λες και δεν ξέρουμε σε ποια χώρα ζούμε», ενώ αποκάλυψε πως «μου έχουν κάνει πρόταση για μαύρο χρήμα».

«Η ΝΔ στις ευρωεκλογές δεν έχασε μόνο λόγω του νόμου για την ισότητα στον γάμο, αλλά επειδή επικοινωνήσαμε τα ψέματα της», τόνισε σε άλλο μέρος της συνέντευξης.

Για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της «Αυγής», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις στα κομματικά όργανα κατά τις επόμενες ημέρες, όπου και θα παρουσιαστούν τα ανάλογα οικονομικά στοιχεία. «Η κρατική χρηματοδότηση μειώθηκε από τα 8 στα 4 εκατομμύρια ευρώ», σημείωσε και πως το κόμμα μπαίνει ένα εκατομμύριο ευρώ μέσα.

«Η σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι αμιγώς πολιτική, το έργο που έκανε είναι πολύ καλό, το τιμώ και είναι η παρακαταθήκη στην οποία πρέπει να πορευτούμε», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης που δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο επίμαχο tweet.