Στέφανος Κασσελάκης: «Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός» – Η απάντησή του στον Παπανώτα για το «καλός για καμιά μπύρα»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την περιοδεία του στο Αιγαίο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα Δωδεκάνησα, με την περιοδεία να διαρκεί μέχρι τις 29 Απριλίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από την επίσκεψή του στα νησιά του Αιγαίου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha, η οποία θα προβληθεί στις 00:15.

Στο τρέιλερ της εκπομπής μάλιστα που μετέδωσε το TLive, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτώμενος σχετικά με το αν έχει… business plan για την παραμονή του στην Ελλάδα, σημείωσε πως «Θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δύο θητείες. Να ολοκληρώσω ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και ως κυβέρνηση να ενώσουμε την Ελλάδα να αποκεντρώσουμε και να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόγραμμα».

Παράλληλα απαντώντας στον Δημήτρη Παπανώτα που μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, είχε δηλώσει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «κάνει για καμιά μπύρα, όχι όμως για ηγέτης», σημείωσε: «Είμαι και τα δύο. Και ηγέτης και για μπύρες».

Όσο για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φράση του για τον σταυρό που σχημάτισε το λάδι της βάπτισής του, τόνισε πως «Δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα. Δεν είναι κακό να πιστεύει ό,τι θέλει να πιστεύει αρκεί να είναι σύννομο και ηθικό».

Ερωτώμενος σχετικά με το τι άλλαξε ο γάμος του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, απάντησε πως «Άλλαξε το νομικό πλαίσιο της σχέσης μας», ενώ χαρακτήρισε «πνευματικό μασάζ» τις δουλειές του σπιτιού, λέγοντας πως «Μαγειρεύουμε και οι δύο. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω μια κλήση στο τηλέφωνο όσο το κάνω. Μας αρέσει πάρα πολύ η ζωή στο σπίτι και η φύση».