Στέλιος Μάινας: Η απρόσμενη αποκάλυψη για «Το Νησί» μετά από 9 χρόνια

Ο Στέλιος Μάινας βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης, σε μια από τις επιλεκτικές του συναντήσεις. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην επιτυχημένη σειρά “Το νησί” προχωρώντας μάλιστα σε μια αποκάλυψη για τον δικό του ρόλο. Εκείνον του Γιώργη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μάινας δε δίστασε να αποκαλύψει πως ο ίδιος επέμεινε να “ντυθεί” το ρόλο αυτόν μιας και οι δημιουργοί τον ήθελαν για κάποιον άλλον.

“Πρέπει να πω ότι ήταν δική μου επιμονή ο Γιώργος, προσωπική” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Μάινας στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1. “Ήθελαν να μου δώσουν τον ρόλο του δημάρχου” πρόσθεσε.

“Εμένα μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος. Μου άρεσε αυτή η μοναξιά του, είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο ο Γιώργης. Ήταν μια βιβλική φιγούρα. Επίσης, πρέπει να πω, ότι εγώ συνέβαλα στη δημιουργία αυτής της βιβλικής φιγούρας. Στην αρχή ο σκηνοθέτης μου λέει, “ξέρεις θα πρέπει να κουρέψεις το μούσι όμως γιατί την δεκαετία του 30 και του 40 δεν είχαν μούσι αλλά μουστάκι οι ψαράδες”. Αγόρι μου, του λέω, πρέπει να φτιάξουμε βιβλική φιγούρα για να ταυτίζεται ο κόσμος. Όντως, οι ψαράδες δεν είχαν μούσι αλλά μουστάκι, ε θα ‘χω εγώ είπα και έτσι τον έπεισα” σημείωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

“Η επιτυχία του Νησιού, πέρα από τους ηθοποιούς, οφείλεται κατά πολύ μεγάλο βαθμό στη δουλειά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Όπως επίσης είχαμε συγκλονιστική φωτογραφία και οργάνωσαν ένα καθεστώς κινηματογραφικό για την τηλεόραση” συμπλήρωσε ο Στέλιος Μάινας.

-Ad-