«Στέλνουν μηνύματα και του λένε μας έχει ρεζιλέψει» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις γύρω από τον ξυλοδαρμό του 15χρονου από τον πατέρα του

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τον άγριο ξυλοδαρμό στην Πάτρα.

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το «φως» και αφορούν την καταγγελία για τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου από τον πατέρα του και τον θείο του επειδή είναι ομοφυλόφιλος. Όπως αποκάλυψε την Τρίτη 2/7 ο δικηγόρος της μητέρας του ανήλικου το αγόρι αντιμετωπίζει τώρα τις κατηγορίες των στενών συγγενών του.

«Μετά το περιστατικό, το παιδί τους έχει όλους απέναντι, του στέλνουν μηνύματα και του λένε πως αυτός φταίει. Ακόμα και τα αδέρφια του του στέλνουν μηνύματα και του λένε μας έχει ρεζιλέψει» υπογράμμισε ο Άκης Βαβαρούτας μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο δικηγόρος της μητέρας του 15χρονου από την Πάτρα έκανε λόγο για «συνεχή περιστατικά κακοποίησης από τον σύζυγο προς τη σύζυγο» και δήλωσε το 2019 ο 15χρονος – σήμερα – και η μητέρα του έκαναν μήνυση στον πατέρα του.

Τότε, σύμφωνα με τον δικηγόρο, βγήκε από το δικαστήριο το διαζύγιο και έγινε ιδιωτικό συμφωνητικό, με τον όρο κάτω από ακραία πίεση να μείνουν τα τρία παιδιά με τον πατέρα.

«Το παιδί εξέφρασε τη σεξουαλική του ταυτότητα, η μητέρα το δέχθηκε, όμως ο πατέρας ποτέ»

«Από την ηλικία των 10-11 ετών υπήρχαν τα προβλήματα, απλά όταν το παιδί εξέφρασε τη σεξουαλική του ταυτότητα, η μητέρα το δέχθηκε, όμως ο πατέρας ποτέ. Το 2021 το πήγε στο Καραμανδάνειο και ζήτησε να το κάνουν καλά», περιέγραψε ο δικηγόρος και εξήγησε πως, η καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού από τον θείο του, «είναι κάτι που είπε ο πατέρας, όμως εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Είναι κάτι που λέει ο πατέρας και για να αποποιηθεί τις ευθύνες».