Στη ΜΕΘ ο 8χρονος μετά το μακελειό – Κηδεύτηκαν οι γονείς του

Μέσα σε ένα σπίτι στη Στρατονίκη Χαλκιδικής ένα 8χρονο παιδί είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του μπροστά στα μάτια του και ύστερα να αυτοκτονεί.

Ο 36χρονος άνδρας τα ξημερώματα της Δευτέρας σηκώθηκε να ετοιμαστεί για να πάει στη δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τσακώθηκε με την 39χρονη σύζυγό του, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε αρχικά πισώπλατα μέσα στο παιδικό δωμάτιο που βρισκόταν ο 8χρονος γιος τους.

Πάτησε την σκανδάλη συνολικά τέσσερις φορές μπροστά στα μάτια του έντρομου γιου του, που τραυματίστηκε και εκείνος από τα σκάγια της καραμπίνας.

Ύστερα, ο 36χρονος μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Το αν πήγαιναν ή δεν πήγαιναν καλά το ξέρει η ίδια οικογένεια», λέει θείος του 36χρονου.

Τραγικό πρόσωπο του φονικού, το 8χρονο παιδάκι με κινητικά προβλήματα που επί 5 ολόκληρες ώρες βρισκόταν μέσα σε μία λίμνη αίματος, με τα άψυχα σώματα των γονιών του.

«Μάζευε τα πράγματά της για να φύγει»

Μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, συγγενής της 39χρονης γυναίκας αποκαλύπτει πως η άτυχη μητέρα δύο παιδιών ήθελε διαζύγιο και μάζευε τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι.

«Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι. Είχαν προβλήματα. Θα τα μάζευε το παιδί, το κορίτσι, να φύγει εχθές και αυτός δεν το άφηνε, πήρε το όπλο, σκοτώνει το κορίτσι, πυροβολεί και το παιδί. Το παιδί το πήρε λίγο λέει, το έχουν στο νοσοκομείο».

Από το οικογενειακό περιβάλλον του 36χρονου πάντως κάνουν λόγο για ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

«Τα παιδιά πάρθηκαν από αγάπη. Τα θυμόμαστε από τότε που ήταν ερωτευμένα, αποφάσισαν να κάνουν την οικογένειά τους. Δύο παιδιά που χαμογελούσαν στην καθημερινότητά τους».

Λίγες ώρες πριν, ο θείος του 36χρονου, όπως λέει αποκλειστικά στο LIVE NEWS, είχε μιλήσει με το ζευγάρι.

«Τα είδαμε τα παιδιά. Ευδιάθετα όπως πάντα, να μας χαιρετήσουν, να γελάσουν, δεν έδειχνε κάτι τέτοιο».

Στη ΜΕΘ ο 8χρονος

Ο 8χρονος που μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, χειρουργήθηκε στο τραύμα που υπέστη από τα σκάγια μεταξύ αγκώνα και παλάμης.

«Κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός του ΕΣΥ, πλαστική χειρουργός από το Παπανικολάου, οι ορθοπεδικοί οι δικοί μας, όλη η ομάδα και έγινε νομίζω το καλύτερο δυνατόν, αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ», λέει ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου, Γιώργος Τσικόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία νεκροτομή προέκυψε ότι ο 36χρονος κυνηγούσε τη σύζυγό του με την καραμπίνα, όταν πια η άτυχη γυναίκα κατέληξε μετά από την 4η βολή.

-Ad-