Στη Νέα Αριστερά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Όπως όλα δείχνουν ο κ. Σακελλαρίδης θα συστρατευτεί με τη Νέα Αριστερά.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, αναμένεται να έχει σήμερα στις 17:30 το απόγευμα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στη Βουλή και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί όχι απλώς η συμπόρευση του κ. Σακελλαρίδη με τη Νέα Αριστερά αλλά και η κάθοδός του με τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα στις ευρωεκλογές του ερχόμενου Ιουνίου. Μετά το ραντεβού των δύο ανδρών μάλιστα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις μπροστά στις κάμερες αναφορικά με το αντικείμενο της συνάντησης.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Σακελλαρίδης ήταν υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα (Ιανουάριος 2015) καθώς επίσης και βουλευτής Α’ Αθηνών.

Ανανέωσε τη βουλευτική του θητεία στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, αλλά στις 19 Νοεμβρίου του ίδιου έτους παραιτήθηκε του βουλευτικού του αξιώματος κατόπιν απαίτησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όταν δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να μην παραστεί σε ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, που αφορούσε μνημόνιο. Στήριξε ανοιχτά την Έφη Αχτσιόγλου στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα, ενώ άξιο μνείας είναι το γεγονός ότι εμφανίστηκε πρόσφατα στην κομματική εκδήλωση της Νέας Αριστεράς, στη Νέα Ιωνία.