Στιγμές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 17χρονου στη Μάνδρα – «Παιδί μου γύρνα πίσω»

Ανείπωτη τραγωδία για μια οικογένεια στη Μάνδρα που σήμερα κήδεψε τον 17χρονο γιο της την ώρα που στο τμήμα ανηλίκων κρατείτο ο 14χρονος αδελφός του, που ομολόγησε ότι τον σκότωσε κατά λάθος.

Συγκεκριμένα, «ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του Φώτη στη Μάνδρα. Ο άτυχος 17χρονος φέρεται να πυροβολήθηκε από τον 14χρονο αδερφό του. Τραγική φιγούρα η μητέρα του νεκρού, που μοιρολογούσε για τον άδικο χαμό του παιδιού της. Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές είπαν το τελευταίο «αντίο».

Το παιδί συντετριμμένο και σε κατάσταση σοκ μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Πήγαμε να παίξουμε κυνήγι. Μου έδωσε το όπλο ο Φώτης για να πάει να τρομάξει το γουρούνι. Βγήκαν μαζί με το γουρούνι και το όπλο πυροβόλησε μόνο του. Η σφαίρα πέτυχε τον αδερφό μου στο κεφάλι. Τρομοκρατήθηκα…».

«Είναι σοκαρισμένο όπως είναι αναμενόμενο. Σε τι κατάσταση είμαστε εμείς αστυνομικοί και δικηγόροι που πρέπει να εξηγήσουμε σε αυτό το παιδάκι γιατί δεν είναι με τα αδέλφια του και τους γονείς του για να θρηνήσει το αδελφάκι του», σημειώνει από τη μεριά του ο δικηγόρος της οικογένειας του 14χρονου.

Ο ανήλικος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, μια βαρύτατη κατηγορία που ο συνήγορος του παιδιού πιστεύει πως γρήγορα θα μετατραπεί σε πλημμέλημα.