Στην ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία

Είναι πλέον οριστικό. Ο Λιβάι Γκαρσία έκλεισε στην ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας το Onsports, καθώς η Μπεϊτάρ ανακοίνωσε τη συμφωνία για την ολοκλήρωση μεταγραφής, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα έστειλε και υπογεγραμμένα τα συμβόλαια του deal στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

«Ο Λεβάι Γκαρσία φεύγει από τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ μετά από μια σεζόν. Ο παίκτης, που μπήκε στην καρδιά όλων στην ομάδα και έγινε ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αποχώρησε σήμερα, αφού συμφώνησε επίσημα με την ΑΕΚ» αναφέρει η ανακοίνωση της Μπεϊτάρ.

O 22χρονος εξτρέμ που επέλεξε την ΑΕΚ αντί του Ολυμπιακού αναμένεται να έρθει την Τρίτη (15/9) στην Ελλάδα εφόσον ξεπεραστούν διαδικαστικά θέματα τόσο λόγω κορονοϊού αλλά και επειδή δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

Σε κάθε περίπτωση ο Λιβάι Γκαρσία θεωρείται ήδη παίκτης της Ένωσης και με την άφιξή του στην Αθήνα θα τελειώσει και τυπικά το ζήτημα. Θυμίζουμε πως ο παίκτης, εάν δεν προκύψει ανατροπή της τελευταίας στιγμής, θα υπογράψει για 5 χρόνια.

«Ευχαριστώ τη Μπεϊτάρ που δέχτηκε την επιθυμία μου να εξελιχθώ τόσο οικονομικά όσο και επαγγαλματικά και ενήργησε με ενδιαφέρον για τη συνέχεια της καριέρας μου. Αγαπητοί φίλοι της Μπεϊτάρ, θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για αυτή τη σεζόν, για την αγάπη και τη στήριξη που έλαβα από εσάς. Είχα την τιμή να παίξω για εσάς και για ένα τόσο λαμπερό κλαμπ και ελπίζω να έχετε επιτυχίες», ανέφερε ο Λιβάι Γκαρσία στο επίσημο σάιτ της Μπεϊτάρ.

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της Μπεϊτάρ, Μόσε Χογκ που ανέφερε: «Ο Λεβάι είναι από τους παίκτες που δημιουργούν τη μαγεία στο ποδόσφαιρο. Είναι ένας εξαίρετος άνδρας και ένας εκπληκτικός παίκτης, που του δόθηκε μια τρομερή ευκαιρία να συνεχίσει να προοδεύει στην καριέρα του. Του εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω να συνεχίσει να προοδεύει όσο το δυνατόν περισσότερο»

Πηγή: onsports