Στην Αλβανία η κηδεία του 7χρονου Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κρήτη μετά τον θάνατο του 7χρονου Νικόλα. 

Στην Αλβανία θα γίνει τελικά η κηδεία του 7χρονου Νικόλα που το μεσημέρι του Σαββάτου πνίγηκε στη θάλασσα της Άρβης στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, αυτό αποφάσισε η οικογένεια, όπως αναφέρει το περιβάλλον εργασίας του πατέρα του μικρού παιδιού.

Όπως δήλωσε στο τοπικό σάιτ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Άρβης, Γιάννης Καρπαθιωτάκης, μετά και την απόφαση της οικογένεια να κηδευτεί το παιδί στην Αλβανία, ο Σύλλογος πήρε την απόφαση να γίνει έρανος προκειμένου να μαζευτούν χρήματα που θα δοθούν στην οικογένεια για να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της σορού αλλά και της κηδείας.

Ο έρανος θα ξεκινήσει στις έξι σήμερα το απόγευμα από τον παπά του χωριού, τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου όπου φοιτούσε ο μαθητής και τα μέλη του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου.

Εκτός όμως από τον έρανο, το χωριό ολόκληρο έχει γίνει μία γροθιά και στέκεται στο πλευρό της οικογένειας που τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται στην περιοχή και εργάζεται στα θερμοκήπια χωρίς να έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Οι έρευνες των Αρχών

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των ερευνών μπαίνει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας που έχει εγκατασταθεί στο αλιευτικό καταφύγιο της Άρβης από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου. Αυτό που θέλουν να εξετάσουν με προσοχή τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου είναι εάν η κάμερα έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του παιδιού αν και όπως σχολιάζουν, είναι βέβαιο ότι ο μικρός Νικόλας πνίγηκε στα νερά.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του μικρού Νικόλα – «Όλα έγιναν μέσα σε 10 λεπτά»

«Όλα έγιναν μέσα σε 10 λεπτά» είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του μικρού Νικόλα η οποία δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη στο αγόρι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η μητέρα του Νικόλα κατέθεσε στο αστυνομικό Τμήμα της Βιάννου ότι βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τον γιο της και το μωρό της όταν ξαφνικά τον έχασε από τα μάτια της.

Αμέσως βγήκε έξω και τον αναζήτησε ωστόσο στα 10 λεπτά που μεσολάβησαν, το κακό είχε ήδη γίνει αφού το παιδάκι είχε πάει στη θάλασσα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σύρος-Βουτσίνος: «Έλαβα αγωγή απ’το Κράτος ότι μου παίρνει τα κτήματα γιατί λέει δεν μου ανήκουν»
21 Φεβρουαρίου, 2025
Σε οριακό σημείο οι σχέσεις Τραμπ – Ζελένσκι: «Δεν είναι σημαντική η παρουσία του στις συνομιλίες» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
21 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Βρέθηκαν τρία καταγραφικά από την διαδρομή που ακολούθησε ο 39χρονος
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Πήρε προαγωγή ο ψυχίατρος που είχε εξετάσει τον 33χρονο που παρέσυρε με το όχημά του την άτυχη Ράνια
21 Φεβρουαρίου, 2025
Μαγνησία: Πειθαρχική δίωξη στον διευθυντή σχολείου όπου μαθητής τραυμάτισε συμμαθητές του
21 Φεβρουαρίου, 2025
Εurobasket 2025: Η Εθνική… άλωσε στην παράταση 93-89 την Τσεχία και πέρασε στα τελικά με υπογραφή Παπαπέτρου και Τολιόπουλου
21 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση με μαχαίρι στο μνημείο Ολοκαυτώματος του Βερολίνου – Ένας σοβαρά τραυματίας
21 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανικές εκλογές: Προβάδισμα για Μερτς, δεύτερη δύναμη το AfD – Τρίτος ο Σολτς σύμφωνα με δημοσκόπηση
21 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη άντρας κοντά στον ΟΣΕ Οινοφύτων – Επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκες
21 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι πότε θα κρατήσει ο ισχυρός παγετός – Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα του φετινού χειμώνα
21 Φεβρουαρίου, 2025