Στην Πάτρα ο Αυγενάκης: Φόβοι για επεισόδια, μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ.

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας σήμερα και αύριο στην Πάτρα καθώς φθάνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα… το πρόσωπο των ημερών που δεν είναι άλλο από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η αστυνομία φοβάται επεισόδια από οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού με αφορμή την άφιξη του και μετά τα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε ένα ζήτημα που πήρε και πολιτικές διαστάσεις, σύμφωνα με το patrasevents.gr.

Βλέπετε οι διαμαρτυρίες και από τις δύο πλευρές (Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ) για το γνωστό θέμα της συνιδιοκτησίας και την ψήφιση της τροπολογίας, η αστυνομία καλείται… να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να δημιουργήσει έναν «αστακό» μέτρων γύρω από τον υφυπουργό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ. Αυγενάκης έχει προσκληθεί από τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚ Νίκο Παπαδημάτο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης, για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΕΑΚ Πάτρας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Αθλητικού Γυμναστηρίου στο Κουκούλι και φυσικά θα την τιμήσει με την παρουσία του ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν αθλήτριες και αθλητές της Πάτρας για τις διακρίσεις τους το 2019. Όμως ο κ. Αυγενάκης θα βρίσκεται εδώ και το Σάββατο. Θα παραστεί στην διάρκεια εκδήλωσης για τη μετονομασία του «κλειστού γυμναστηρίου» στο Κουκούλι σε «Κλειστό Γυμναστήριο Κώστας Πετρόπουλος».