Στο χειρουργείο μπήκε ο Μπολσονάρου

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, πέρασε σήμερα (25/09) την πόρτα του χειρουργείου. Ο λόγος ήταν για να του αφαιρεθεί μια πέτρα από την ουροδόχο κύστη, ενώ όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, είναι «σε σταθερή κατάσταση».

Η επέμβαση διήρκησε μιάμιση ώρα, δεν παρουσιάστηκαν επιπλοκές και η πέτρα αφαιρέθηκε επιτυχώς, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Μπολσονάρου αναμένεται ότι θα συνεχίσει κανονικά τη δραστηριότητά του από την επόμενη εβδομάδα. Είχε ανακοινώσει ο ίδιος στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι επρόκειτο να χειρουργηθεί για να του αφαιρεθεί μια πέτρα «μεγάλη σαν μαύρο φασόλι».

Αυτή ήταν η πέμπτη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 65χρονος Μπολσονάρου μέσα σε διάστημα δύο ετών. Οι τέσσερις προηγούμενες σχετίζονταν με τον τραυματισμό που υπέστη το 2018, όταν ένας άνδρας του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.

Τον Ιούλιο ο Βραζιλιάνος πρόεδρος προσβλήθηκε από την Covid-19 αλλά ανέρρωσε γρήγορα χωρίς να παρουσιάσει σοβαρά συμπτώματα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΣΥΡΙΖΑ: Η κοινωνία απαιτεί άμεση πρόταση μομφής στον κ. Μητσοτάκη
5 Φεβρουαρίου, 2025
Η ΝΔ λέει «ναι» στην πρόταση προανακριτικής του ΠΑΣΟΚ για τα Τέμπη με 5 επισημάνσεις
5 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Η Ομάδα των Σοσιαλιστών δεν στήριξε το αίτημα της LEFT – Ελπίζουμε στην επόμενη
5 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής σχετικά με τις ευθύνες Τριαντόπουλου
5 Φεβρουαρίου, 2025
Θανατηφόρο τροχαίο στο Ν. Ψυχικό: Μαρτυρίες από τη στιγμή που η 88χρονη έχασε τον έλεγχο του ΙΧ
5 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρκία: «Θρίλερ» με την υγεία του Μπαχτσελί – Πληροφορίες ότι νοσηλεύεται με καρδιολογικό πρόβλημα
5 Φεβρουαρίου, 2025
«Δεν σταμάτησε να δει αν ζούμε, σηκώθηκα, αν και μου έλειπε το πόδι μου» – Η μαρτυρία του 25χρονου που παρασύρθηκε στην Κρήτη
5 Φεβρουαρίου, 2025
Πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά με “buzzer beater” Μουζακίτη
5 Φεβρουαρίου, 2025
Ισχυρός σεισμός 4,7 Ρίχτερ στις Κυκλάδες – «Πιθανή ηφαιστειακή δραστηριότητα από τις δονήσεις» λένε οι Τούρκοι σεισμολόγοι
5 Φεβρουαρίου, 2025
Κλειστοί δρόμοι στου Ζωγράφου – Έπεσαν λάδια στο οδόστρωμα
5 Φεβρουαρίου, 2025