Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Στο Λαϊκό ο Τσίπρας – Στο επίκεντρο η ανάγκη στήριξης και ενίσχυσης του ΕΣΥ

Tο «Λαϊκό» Νοσοκομείο και τα Άνω Ιλίσια, επισκέπτεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Με τη φράση «σε αυτές τις εκλογές κρίνεται το μέλλον της χώρας και οι ζωές μας», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παρουσίασε χθες το στρατηγικό σχέδιο του κόμματος για την ελληνική οικονομία.

Το Λαϊκό Νοσοκομείο επισκέπτεται ο Αλέξης Τσίπρας φέρνοντας στο επίκεντρο την ανάγκη στήριξης και ενίσχυσης του ΕΣΥ, ζητήματα για τα οποία έχει ασκήσει σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την περίοδο διακυβέρνησης του και ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος αναφέρθηκε και στα δύο πρόσφατα τραγικά συμβάντα, με τον θάνατο δύο γυναικών στην Κω και τη Νέα Μάκρη να έχουν συνδεθεί με προβλήματα στο ΕΣΥ και ελλείψεις στο ΕΚΑΒ.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα στον δρόμο προς την κάλπη θα αποτελέσει αιχμή του δόρατος, Η θετική για τους πολίτες προγραμματική ατζέντα, όπως την παρουσίασε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, αναδεικνύοντας το όραμά του για την Ελλάδα το 2027, τα βήματα για δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους με παραγωγική ανασυγκρότηση, ενίσχυση εισοδήματος, στήριξη εργασίας, ενίσχυση της δημόσιας παιδείας, ισχυρή κοινωνική προστασία και προστασία της πρώτης κατοικίας.

Σε αυτές τις εκλογές, όπως είπε ο κ. Τσίπρας, «συγκρούονται δύο σχέδια, δύο κόσμοι. Ο κόσμος της ισότητας, της ελευθερίας, της αλληλεγγύης των εργαζομένων, της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και την άλλη μας κερδοσκοπίας, αλαζονείας, ελίτ και της ολιγαρχίας. Σε αυτή την κάλπη κρίνεται το μέλλον της χώρας» τόνισε.