Στο «μικροσκόπιο» ο θάνατος 33χρονου Μανώλη από φωτοβολίδα – Τι υποστήριξαν οι φίλοι του

Οι αρχές ζητούν απαντήσεις σχετικά με τον θάνατο του 33χρονου που πυροβλήθηκε με ναυτική φωτοβολίδα στο Λασίθι της Κρήτης. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προς την κατεύθυνση της εντοπισμού του ατόμου που παρείχε το όπλο στο θύμα, ενώ οι οικείοι του ετοιμάζονται να του προσφέρουν τον τελευταίο αποχαιρετισμό αύριο.

Η κοινωνία στον Άγιο Νικόλαο είναι σοκαρισμένη καθώς ο 33χρονος ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο.

Οι δύο φίλοι του, οι οποίοι ήταν μαζί του το βράδυ της Κυριακής και διασκέδαζαν και άναβαν τις ναυτικές φωτοβολίδες και οι οποίοι συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν χθες, Δευτέρα 18/3. Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη κατοχή και χρήση φωτοβολίδων και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η ανάκριση συνεχίζεται από τις αστυνομικές αρχές. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι οι δύο φίλοι φέρονται να υποστήριξαν ότι τις φωτοβολίδες, οι οποίες ήταν ληγμένες, τις προμηθεύτηκαν όχι από κάποιο κατάστημα, αλλά από κάποιον ιδιοκτήτη σκάφους, δεν τον κατονόμασαν όμως.

Πάντως οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν να βρουν ποιος ήταν ο άνθρωπος ο οποίος τους προμήθευσε τις ναυτικές φωτοβολίδες. Η νεκροψία θα γίνει σήμερα στο σώμα του 33χρονου και η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο.