Στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα του συζύγου της – «Άρχισε να με χτυπάει στο πάτωμα»

Βρέθηκε στο κρεβάτι του νοσοκομείου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χέρια του συζύγου της.

Όπως καταγγέλλει στο LIVE NEWS η γυναίκα θύμα, μια συζήτηση με τον σύζυγό της που εξελίχθηκε σε διαφωνία, ήταν αυτό που τον έβγαλε εκτός εαυτού και της επιτέθηκε.

«Με τη λογομαχία το ένα φέρνει το άλλο, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Έτσι συμβαίνει σε κάθε σπίτι καθημερινά. Το θέμα είναι ότι ξέφυγε η κατάσταση καθώς ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός μου σηκώθηκε πάνω, με έπιασε πάνω από τα μαλλιά, είχα κοτσίδα, με έριξε κάτω και άρχισε να με χτυπάει στο πάτωμα».

Όλα αυτά στα μάτια του 3χρονου παιδιού τους. Χτύπαγε με μανία το κεφάλι της γυναίκας στο πάτωμα του σπιτιού, δεν τον ένοιαζε τίποτα και κανένας.

«Ήθελε να πάει να δουλέψει σε ένα βραδινό μπαρ για έξτρα εισόδημα, κάτι που εμένα με έβρισκε αντίθετη. ‘Και να σου πω και κάτι; Βαρέθηκα ρε ‘συ (Α…)΄του λέω, ‘πραγματικά θέλω να χωρίσουμε’».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που του ζήταγε διαζύγιο. Η κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου της ήταν κάτι που πια ήθελε να αφήσει πίσω της και να γλιτώσει από τα χέρια του.

«Με χτυπούσε με μένος. Το θυμάμαι πάρα  πολύ καλά αυτό, κάτι που δεν έχει ξανακάνει… Έχει ξανά απλώσει χέρι μεν, μέχρι ένα σημείο».

Από τα χτυπήματα στο κεφάλι οι σκέψεις και οι μνήμες είναι θολές. Θυμάται να προσπαθεί να πάρει ανάσα όσο ο σύζυγός της, της έκλεινε το στόμα για να μην ακουστούν παρά έξω οι φωνές της.

«Προσπάθησε να γίνει πνιγμός. Όταν εγώ αφού με χτυπούσε προσπάθησα να φωνάξω για να με ακούσει κάποιος γείτονας, εκείνη την στιγμή αυτός έβαλε και τα δυο του χέρια να μου κλείσει τις οδούς, μύτη και στόμα. Ανασήκωσα το κεφάλι μου για να πάρω ανάσα. Έτσι δικαιολογείται το γεγονός ότι εγώ από κάποιο σημείο και μετά δε θυμάμαι τίποτα».

Η γυναίκα που είναι λάτρης του bodybuilding με διακρίσεις, υπέφερε για καιρό στα χέρια του συζύγου της και τώρα ζητάει η Δικαιοσύνη να την προστατεύσει.

«Μια άλλη φορά που σκοτωθήκαμε και με έπιασε από τους καροπύς, συνήθως πιάνει καρπούς και λαιμό, μου έπιασε τους καρπούς και μου έχει αφήσει και μελανιές. Έχω ήδη κάνει μήνυση, είναι τέρμα μετανιωμένος αν και αποφεύγω να μιλάω μαζί του».

Προσπαθεί ακόμη να αναρρώσει από τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, με το δικαστήριο να επιβάλλει περιοριστικούς όρους στον σύζυγό της.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η σύλληψη του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης είναι βαθιά ανησυχητική
19 Μαρτίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
19 Μαρτίου, 2025
Δούκας: Οι προκλήσεις της κλιματικής κρίσης και οι ενέργειες του Δήμου Αθηναίων
19 Μαρτίου, 2025
Η Γαλλία δίνει οδηγίες σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου
19 Μαρτίου, 2025
Συνάντηση Βασίλη Κικίλια με Απόστολο Τζιτζικώστα
19 Μαρτίου, 2025
Πούτιν σε Τραμπ: «Αναγνωρίστε τα κατεχόμενα εδάφη και δεν θα διεκδικήσω την Οδησσό»
19 Μαρτίου, 2025
100.000 φορολογικές δηλώσεις έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής
19 Μαρτίου, 2025
Καρέ-καρέ η αιματηρή ενέδρα έξω από μπαρ στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης
19 Μαρτίου, 2025
Ισόβια στον 19χρονο που σκότωσε όλη την οικογένειά του και ετοίμαζε μακελειό σε σχολείο
19 Μαρτίου, 2025
Πρόστιμα 155.400 σε οδικές μεταφορές επέβαλλε η Επιθεώρηση Εργασίας
19 Μαρτίου, 2025