Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Τζέιμι Φοξ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ εξαιτίας ενός «επείγοντος ιατρικού περιστατικού», η φύση του οποίου ωστόσο δεν διευκρινίστηκε, όπως αποκάλυψε η κόρη του, Κορίν Φοξ.

Σε μια δήλωση που αποδίδεται στην οικογένεια του ηθοποιού και η οποία αναρτήθηκε στον λογαριασμό της στο Instagram αναφέρεται ότι ο 55χρονος ηθοποιός υπέστη μια «ιατρική επιπλοκή» που επέβαλε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και τώρα αναρρώνει, χωρίς να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες. Μόλις τη Δευτέρα είχε ξεκινήσει γυρίσματα για το «Back In Action» στην Ατλάντα με την Κάμερον Ντίαζ.

«Λόγω της άμεσης κινητοποίησης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την ιδιωτικότητά της αυτές τις στιγμές» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Πηγές επιβεβαίωσαν στο TMZ ότι η κατάσταση του Φοξ ήταν όντως αρκετά σοβαρή ώστε να χρειαστεί να μεταβεί σε νοσοκομείο. Ακόμα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.