REUTERS

Στο νοσοκομείο η Όπρα Γουίνφρεϊ

Η δημοφιλής παρουσίαστρια, που φέτος γιόρτασε τα 70α της γενέθλια, κατέληξε στο νοσοκομείο αφυδατωμένη, ενώ χρειάστηκε να της χορηγηθεί ενδοφλέβια, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ εισήχθη πρόσφατα στο νοσοκομείο λόγω ενός προβλήματος στο στομάχι που την ταλαιπώρησε αρκετά, αποκάλυψε η καλύτερή της φίλη, Gayle King.

Όταν ρωτήθηκε για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας της Oprah, η Gayle είπε: «Θα είναι καλά. «Θα είναι εντάξει», μιλώντας στο CBS Mornings.

Πέρυσι οργίαζαν οι φήμες, ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ έπαιρνε το Ozempic, το φάρμακο για τον διαβήτη που έχει γίνει μόδα του Χόλιγουντ μεταξύ εκείνων που προσπαθούν να αδυνατίσουν.

Καθώς οι εικασίες αυξάνονταν, η Oprah ομολόγησε τον Δεκέμβριο ότι είχε αρχίσει να παίρνει φάρμακα για την απώλεια βάρους – αφού προηγουμένως ένιωθε ότι έπρεπε να βασιστεί στη δική της «δύναμη της θέλησης» για να πετύχει τη σιλουέτα που ήθελε.

«Τρώω το τελευταίο μου γεύμα στις 4 η ώρα, πίνω 4 λίτρα νερό την ημέρα και χρησιμοποιώ τις αρχές Weight Watchers για τη μέτρηση πόντων», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της.

Όσο για τα φάρμακα, είπε: «Είχα επίγνωση των φαρμάκων, αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι είχα τη δύναμη της θέλησης να το κάνω. Δεν νιώθω πλέον έτσι ».