Στο Θησείο για χαλαρή κουβέντα ο Στ. Κασσελάκης – Πήγε με τον Ηλεκτρικό, μετά από βόλτα και selfies στην Ερμού

Σε καφέ εστιατόριο στο Θησείο συνάντησε τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε μια μικρή ανάπαυλα πριν το άνοιγμα της κάλπης.

Χαιρέτισε έναν έναν τους πολιτικούς συντάκτες, αλλά και τους ανθρώπους από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτορεπόρτερ που βρέθηκαν στο Θησείο.

Νωρίτερα είχε περπατήσει στην Ερμού, συνομίλησε με πολίτες, δεν αρνήθηκε πολλές φωτογραφίες που του ζήτησαν να βγάλει μαζί τους και εν συνεχεία με τον ΗΣΑΠ ήρθε από το Μοναστηράκι στο Θησείο.

Η κουβέντα στο καφέ κύλησε σε μια πολύ πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, πρακτικά χωρίς κάμερες, χωρίς μικρόφωνα.

Ρωτήθηκε για τις εκλογικές προσδοκίες του και για τις επόμενες κινήσεις του, αλλά και για όλα όσα συνήθως δεν συζητούν οι πολιτικοί αρχηγοί μπροστά στις κάμερες.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι του έμεινε περισσότερο από την προεκλογική περιοδεία, με το πολύ πυκνό πρόγραμμα επισκέψεων που έχει πραγματοποιήσει τους τελευταίους μήνες, είπε ότι έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη δύο πράγματα: Το ένα ήταν οι συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους για τη ζωή τους, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και το δεύτερο, που του έμεινε χαραγμένο στη μνήμη, είναι το ταξίδι που έκανε πρόσφατα στην Παλαιστίνη, στη Δυτική Όχθη.

Ο κ.  Κασελάκης θα ψηφίσει αύριο το πρωί στο εκλογικό τμήμα, το οποίο είχε ψηφίσει και στις προηγούμενες δημοτικές. Στις περασμένες δημοτικές περιφερειακές εκλογές το Δημοτικό σχολείο της Εκάλης και αργότερα θα μεταβεί στην Κουμουνδούρου, από όπου και θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στο γραφείο του μαζί με τους στενούς του συνεργάτες.