Στοίχημα: «Επαγγελματίας» Ολυμπιακός

Πολλά και διάφορα είδαμε ακόμα ένα Σαββατοκύριακο στα… μέρη μας (ολογράφως Σούπερ Λιγκ) και σήμερα η 24η αγωνιστική κλείνει με το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, ανάμεσα στο Βόλο και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως μετά από αυτήν, μένουν δυο αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στη συνέχεια ακολουθούν οι αγώνες για τα πλέι-οφ και πλέι-άουτ που θα καθορίσουν πρωταθλητή, Ευρώπη και υποβιβασμό.

Δείτε πως κάνετε την οπαπ εγγραφη

Πρόταση : Μετά την Ευρωπαϊκή του μάχη, ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί σίγουρα πιο χαλαρός στο Βόλο, πιθανότατα και με 2-3 αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Οι Πειραιώτες θα ψάξουν τη νίκη, όμως δεν έχουν λόγο να πιεστούν σε περίπτωση που προηγούνται στο φινάλε. Πάμε στο συνδυασμό του διπλού με το under 3.5, πληρώνει 2.02 με pamestoixima bonus

Βόλος: Παρότι το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις μέχρι πρόσφατα, ο Βόλος δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, με τον Αστέρα να κόβει πρώτος το «νήμα». Έτσι, η ομάδα της θεσσαλίας θα παίξει στα πλέι-άουτ και χρειάζεται λίγους βαθμούς στα πλέι-άουτ για να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή της στην κατηγορία για 3η σερί σεζόν. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι σαφώς ένα από τα χαϊλάιτ της σεζόν και οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ θα δώσουν τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα με το εύστοχο πέναλτι του Δουβίκα στο 34ο λεπτό, με τον Ριένστρα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, στο 52′.

Πιθανή ενδεκάδα: Κλέιμαν – Σάντσες (Ριένστρα), Μήτογλου, Γκρίλο (Τέκιο), Φεράρι – Ριένστρα (Νίνης), Μπαριέντος – Ρενάτο, Μπαρτόλο, Μαρτίνες – Δουβίκας.

Ολυμπιακός: Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Ολλανδία, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ονειρεύεται Ευρωπαϊκά, όμως οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να έχουν το μυαλό τους και στο πρωτάθλημα, καθώς αν δεν πάρουν τον τίτλο και μαθηματικά, τίποτα δε γίνεται να τους χαριστεί. Το ματς στο Βόλο ήταν ένα από αυτά που πέρσι του στέρησε βαθμούς και φέτος ο Μαρτίνς δε θέλει να γίνει το ίδιο, τη στιγμή που οι αντίπαλοί του χάνουν έδαφος. Ο προπονητής των πρωταθλητών είναι αρκετά πιθανό να κάνει ένα μερικό ροτέισον, όμως λύσεις υπάρχουν, όπως και θέληση να συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Αϊντχόφεν, για το Γιουρόπα Λιγκ. Βρέθηκε πίσω με δυο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο (23′, 44′), για να μειώσει στο τελικό αποτέλεσμα με τον Χασάν, στο 88ο λεπτό.

Πιθανή ενδεκάδα: Κρίστινσον – Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας – Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα – Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μασούρας – Χασάν.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, livescore, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

-Ad-