Στοίχημα: Εστουδιάντες – Σαν Λορένσο Προγνωστικά

Όπως ακριβώς έγινε και την περασμένη εβδομάδα, έτσι και σήμερα έχουν την κενή ημέρα ανάμεσα στα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, καθώς αύριο και μεθαύριο θα έχουμε την 3η αγωνιστική των προκριματικών.

Παίξε στοίχημα και esports στη bwin

Έτσι σήμερα αναγκαστικά θα πρέπει να ψάξουμε λίγο πιο… βαθιά στο κουπόνι. Αυτή τη φορά θα πάμε στη Α Αγεντινής και στο ραντεβού της Εστουδιάντες με την Σαν Λορένσο, ένα ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους φιλοξενούμενους.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – Προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Σεντράλ Κόρδοβα. Νέος πρόεδρος, μετά τις εκλογές που έγιναν, αναδείχτηκε ο Μάρτιν Γκοροστέκι, που πήρε τη θέση του Ματίας Βερόν, ο οποίος πλέον θα εκτελεί χρέη πρώτου αντιπροέδρου. Στις δηλώσεις του για τον αγώνα με τη Σαν Λορένσο, ο προπονητής Ρικάρντο Ζιελίνσκι, παραπονέθηκε για τις άσχημες καιρικές συνθήκες που δυσκόλεψαν τη προετοιμασία της ομάδας του: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για προπόνηση, με τέτοια βροχή». Ο μέσος Μάουρο Ντίας εξέτισε τη μία αγωνιστική της ποινής του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa Libertadores, ακολούθησαν δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες. Από την Αλντοσίβι (1-2) για το Copa Profesional και ο αποκλεισμός (0-2) από την συνέχεια του Κυπέλλου στην αναμέτρηση με την Ντεφένσα Χουστίτσια. Για το τελευταίο παιχνίδι, μάλιστα, ο Ντιέγκο Νταμπόβε δέχτηκε σκληρή κριτική για την απόφαση του να κάνει αλλαγή τον Άνχελ Ρομέρο στο ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σαν Λορένσο δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ έχει ρίξει το βάρος της προσοχής της στα παιχνίδια με τη Σάντος (06/04 και 13/04) που θα κρίνουν τη συμμετοχή της στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Εστουδιάντες έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες. Σε ικανοποιητικές αποδόσεις ο άσος στη bwin.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.