Στον ανακριτή ο 44χρονος – Αποκαλύψεις για το συμβόλαιο θανάτου του τοπογράφου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο από τα δύο όπλα της δολοφονίας, ούτε και κάποιο χρηματικό ποσό που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τις πράξεις που του αποδίδουν.

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγεί σήμερα, Πέμπτη 11/7 ο 44χρονος με το παρατσούκλι «ωραίος Γιώργος» που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες ενώ σφίγγει ο κλοιός για το πρόσωπο που έδωσε την εντολή για την εν ψυχρώ εκτέλεση.

Φύλλο και φτερό τα κινητά – Στο «μικροσκόπιο» οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν, ενώ παράλληλα ανοίγουν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 44χρονου.

Στα εργαστήρια της αστυνομίας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ έχει ολοκληρωθεί η έρευνα στα γάντια μηχανής που εντόπισαν στο σπίτι του δράστη, αλλά δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας, και αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση σε δυο μαύρα μπουφάν μηχανής που βρέθηκαν στο σπίτι του 44χρονου.

Η Ασφάλεια συνεχίζει παράλληλα τις έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας και τα στοιχεία που συγκεντρώνει τα διαβιβάζει στις ανακριτικές αρχές που θα αποφασίσουν αν θα καλέσουν για εξηγήσεις τον επιχειρηματία ή και άλλα άτομα.

Νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό

Παραγγελία για διενέργεια έρευνας προς «αντιμετώπισης της βαριάς εγκληματικότητας, που χαρακτηρίζεται από τον τύπο ως «Μαφία της Μυκόνου» απέστειλε στον αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών, εποπτεύοντα τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στη δίωξη του Οργανωμένου Εγκλήματος και πρόεδρο του Συμβουλίου Συντονισμού Ανάλυσης και Ερευνών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Η κα Αδειλίνη στο έγγραφό της ζητεί να ενημερώνεται στο εξής για τα αποτελέσματα των ερευνών που αφορούν το οργανωμένο έγκλημα, το οποίο συνδέεται με σοβαρά αδικήματα, γύρω από τις αγοραπωλησίες ακινήτων, από τα ναρκωτικά, τις ανθρωποκτονίες, την παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων, τις σωματικές βλάβες και άλλα.