Στου Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη μετέβη το πρωί της Δευτέρας (25/5) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει της επανεκκίνησης της αγωνιστικής δράσης. «Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, ενωμένη στις χαρές, αλλά και στις μεγάλες δυσκολίες που μας κάνουν πιο δυνατούς» είπε απευθυνόμενος στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε: «Μέσα από αυτήν την κρίση θα βγούμε πιο δυνατοί για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, τόσο κατά τη φετινή σεζόν όσο και τις ερχόμενες».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, έκανε εκτενή αναφορά στο πόσο υγειονομικά ασφαλής είναι η Ελλάδα εννοώντας τα μικρά νούμερα κρουσμάτων της πανδημίας του κορονοϊού εν συγκρίσει με κάποιες άλλες χώρες και ζήτησε από όλους στην ομάδα του Πειραιά να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών για να παραμείνουν υγιείς. Αναφέρθηκε δε και στην προσωπική του εμπειρία όταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και εξήγησε ότι ακολουθώντας τις συμβουλές των γιατρών του, επανήλθε ακμαιότερος. Έκανε δε σχόλιο για «θαυμαστή στάση των Ελλήνων πολιτών» εξηγώντας στους παίκτες πως θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στην εξωγηπεδική ζωή τους.

Εν συνεχεία, ο Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες για τη διετή επέκταση του συμβολαίου με τον Πορτογάλο τεχνικό Πέδρο Μαρτίνς και ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην επαναπαυθούν μέχρι το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Τους είπε συγκεκριμένα πως περιμένει από αυτούς να εντείνουν τις προσπάθειές τους στις προπονήσεις και στους αγώνες για να πετύχουν όλους τους στόχους της ομάδας του Πειραιά, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου αλλά και για την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας στο μέλλον.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξήγησε στους ποδοσφαιριστές πως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυθούν με την υπάρχουσα βαθμολογική διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά να αγωνίζονται, παλεύοντας με πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό, σαν το πρωτάθλημα να ξεκινούσε τώρα. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκλεισε την ομιλία του λέγοντας προς τους παίκτες του Μαρτίνς να βάλουν τα δυνατά τους και να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο, ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πιο δυνατός από πριν, συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή του πορεία και εκπληρώνοντας τα όνειρα του φίλαθλου κόσμου του.

-Ad-