Super Kiki: «Αν δεν είχα μπει στη φυλακή δεν θα ήμουν εδώ σήμερα»

Η Super Kiki – κατά κόσμον Κική Λιτσάκη – άφησε για λίγο το πόστο τις στις «Σφήκες» και κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για μία συγκλονιστική συνέντευξη.

Τα παιδικά της χρόνια στη Χίο σημαδεύτηκαν ανεπανόρθωτα από τις αμέτρητες φορές που έγινε μάρτυρας ενδοοικογενειακής βίας στο σπίτι της μέχρι που χώρισαν αλλά ο εφιάλτης δεν σταμάτησε εκεί. Η άσχημη ψυχολογία της και η ανάγκη να βρει μία διέξοδο την οδήγησαν στα ναρκωτικά και τον εθισμό.

«Ο μπαμπάς μου ήταν βίαιος με τη μητέρα μου και με εμένα. Θυμάμαι όλες τις βίαιες εικόνες από το σπίτι».

«Οι επόμενες γυναίκες του πατέρα μου με ζήλευαν, εμένα και τη μάνα μου. Δεν περνούσα καθόλου καλά. Η μητέρα μου βρήκε έναν αλκοολικό σύντροφο που δεν ήταν καθόλου ευχάριστος στο σπίτι».

«Κάποια φορά μία συμμαθήτριά μου είπε τη μητέρα μου “βίζιτα” επειδή δούλευε σε μπαρ. Για να το θυμάμαι ακόμα ήταν bullying».

Σε ηλικία 13 ετών δοκίμασε για πρώτη φορά ναρκωτικά.

«Στην αρχή είχε πλάκα. Μετά δεν είχε και τόσο. Όταν σταμάτησα να μαστουρώνω με χασίς άρχισα τα χάπια, μετά ήρθε η κοκαΐνη, πολύ lsd. Είχα μία σχέση που μαζί μπλέξαμε και τα κάναμε όλα. Στο τέλος μπήκε και η ηρωίνη».

Στη Χίο η ζωή την έφερε να μπει στους κόλπους των Locos, συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί και επί χρόνια βρισκόταν στο στόχαστρο της αστυνομίας. Η ανάμειξη της σ΄αυτή την ομάδα ήταν και ο λόγος που μπήκε στη φυλακή με την κατηγορία για εμπόριο ναρκωτικών.

«Κατηγορήθηκα για εμπόριο ναρκωτικών. Ήταν συνηθισμένο να είμαστε στα κρατητήρια για χρήση. Εκείνη τη φορά κατηγορηθήκαμε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Η στιγμή που μου ανακοίνωσε η ανακρίτρια ότι προφυλακίζομαι ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου».

Πώς ήταν η ζωή της στο κελί;

Ηρωίνη δοκίμασε πρώτη φορά 20 ημέρες πριν μπει φυλακή. Σωτήρια η καταδίκη της για εκείνη καθώς όπως ομολογεί αν δεν είχε φυλακιστεί δεν θα βρισκόταν εδώ σήμερα.

«Αν δεν είχα μπει στη φυλακή δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα».

Πηγή: znews.gr