Super League βαθμολογία: Η βαθμολογία μετά από την 7η αγωνιστική

Super League βαθμολογία: Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά την ολοκλήρωση της έβδομης αγωνιστικής με τα ματς του Σαββάτου και της Κυριακής.

Super League βαθμολογία: Η έβδομη αγωνιστική της Super League ξεκίνησε το Σάββατο (19/10) με δυο ματς και ολοκληρώθηκε με άλλα πέντε την Κυριακή (20/10).

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ και παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ τον ακολουθεί ο ΠΑΟΚ που πανηγύρισε εύκολο τρίποντο επί της Λαμίας.

Η Ξάνθη παρά το γεγονός ότι γνώρισε την ήττα από τον Άρη (0-1) – ανέβηκαν όγδοοι οι κίτρινοι – παραμένει τρίτη, ενώ η ΑΕΚ επικράτησε 3-2 του Βόλου και ανέβηκε τέταρτη.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Περιστέρι (0-1) και έπιασε τον Ατρόμητo, αλλά και τον Άρη στους οκτώ βαθμούς.

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από έξι ματς:

Ο Παναθηναϊκός τη νίκη της αγωνιστικής:

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας αρκετά καλά για τέταρτο σερί παιχνίδι πήρε τη νίκη επί του Ατρόμητου με 1-0 με σκόρερ τον ανεβασμένο Χατζηγιοβάνη και έφερε μουρμούρες και αποδοκιμασίες στο Περιστέρι. (VIDEO)

Με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη μια μέρα μετά τη συμφωνία για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό να είναι εκ των κορυφαίων του τριφυλλιού οι πράσινοι απέδρασαν με το διπλό από το Περιστέρι επικρατώντας με 1-0 και πετυχαίνοντας τη δεύτερη φετινή τους νίκη στη Super League 1.

Ο 22χρονος επιθετικός ο οποίος είναι το πρόσωπο των ημερών στο τριφύλλι σκόραρε, απείλησε, κράτησε μπάλα, είχε καλές ενέργειες και έδειξε πως θα μπορούσε να είχε βοηθήσει και σε προηγούμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού που είχε μείνει εκτός λόγω επιλογών του Γιώργου Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε αντίδραση μετά την ήττα από την Ξάνθη, απέδωσε για τέταρτο σερί παιχνίδι καλά και έχοντας ξανά και πάλι αρκετούς Έλληνες στο παιχνίδι του, δέκα από τους δεκατέσσερις που αγωνίστηκαν πήρε ένα σημαντικό τρόπο ενόψει της συνέχειας. Ένα τρίποντο ψυχολογίας.

Από την άλλη ο Ατρόμητος που έχασε ένα ημίχρονο, το πρώτο, ηττήθηκε τελικά και μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξαν μουρμούρες και αποδοκιμασίες κατά του Γιάννη Αναστασίου.