Survivor 2024: Νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα – «Εξολόθρευσε» Κατερίνα Δαλάκα και Φάνη Μπολέτση και πήρε τις 100.000 ευρώ

Νικητής του φετινού Survivor ο Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος επικράτησε στη μάχη απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση, κερδίζοντας τις 100.000 ευρώ.

Κυρίαρχος του μεγάλου Τελικού του Survivor αναδείχθηκε ο ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα, καθώς νίκησε τους άλλους δύο φιναλίστ, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση στην «αρένα» του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Στο κατάμεστο άλσος, το οποίο και είχε βεβαίως διαμορφωθεί κατάλληλα, έγινε ο μεγάλος Τελικός του Survivor τη νύχτα της Τετάρτης (26.06.2024).

Στο τελευταίο επεισόδιο για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, όπως είδαμε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τόσο τους τρεις φιναλίστ, όσο και όλους όσους βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο αυτούς τους μήνες.

Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα είχαν βεβαίως τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη μακρόσυρτη βραδιά μιας και διεκδικούσαν τον μεγάλο τίτλο του Survivor 2024.

Σε μία αναμέτρηση δίχως αύριο, όπου όλοι είχαν «επτά ζωές», οι τρεις παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ρίχθηκαν στον στίβο μάχης και ο ένας μονομαχούσε αδιάληπτα με τον άλλον προκειμένου να προστατεύσει τις ζωές του.

Έπειτα από αρκετές ώρες αγώνων, όπου η αγωνία και η ένταση στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι είχε χτυπήσει «κόκκινο».

Ωστόσο, γρήγορα η κατάσταση άρχιζε να ξεκαθαρίζει, επειδή η Κατερίνα Δαλάκα έχασε και τις «επτά ζωές», με τις οποίες ξεκίνησε αυτή τη βραδιά.

Έτσι, η μεγάλη νίκη του Survivor 2024 έμελλε να κριθεί ανάμεσα στον Ντάνιελ Νούρκα και τον Φάνη Μπολέτση. Ποιος θα μπορούσε να προστατεύσει καλύτερα τις τελευταίες του «ζωές» για να πάρει τη νίκη;

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Ιουνίου, ήρθε η ώρα να γραφτεί με ένδοξα γράμματα η έκβαση του τελευταίου αγωνίσματος:

Ντάνιελ Νούρκα – Φάνης Μπολέτσης 5-1 έγραφε ο πίνακας και έτσι ο νεαρός ηθοποιός πήρε τον τίτλο του Survivor 2024 και φυσικά τις 100.00 ευρώ!

Με τη λήξη της μονομαχίας επικράτησε πανζουρισμός στο Άλσος Βεΐκου με τον Ντάνιελ Νούρκα να πέφτει στις αγκαλιές των φίλων και των συγγενών του, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τον θρίαμβό του.