Survivor 3/5: Το οριστικό Spoiler – Αυτοί κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία

Μπλε ή κόκκινοι; Ποιοι θα καταφέρουν να χαμογελάσουν σήμερα παίρνοντας την πρώτη ασυλία;

Δευτέρα του Πάσχα σήμερα και το Survivor επιστρέψει μετά από απουσία μερικών ημερών.

Όπως έχουμε δει και στο trailer του επεισοδίου, στο στόχαστρο βρίσκονται και πάλι Τζέιμς και Νίκος. Όπως αναφέρει ο «πρίγκιπας», θα συνέφερε αρκετούς από το παιχνίδι να φύγουν οι ίδιοι, ενώ η Μαριαλένα ισχυρίζεται ότι ο Τζέιμς χρησιμοποιεί τον Νίκο για να πετύχει τους στόχους του και δεν είναι πραγματικοί φίλοι.

Λίγο πριν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα βάλουν ένα πρωτότυπο στοίχημα με τον Τζέιμς Καφετζή. Οι δύο κόκκινοι θα ανακοινώσουν πως αν κερδίσει η ομάδα τους την ασυλία, θα βγάλουν τα ρούχα τους και θα βουτήξουν γυμνοί, ενώ ο παίκτης των μπλε θα φορέσει το μαγιό που του άφησε η πρώην συμπαίκτριά του, Άννα Μαρία Βέλλη.

Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες μας πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο που έκαναν λόγο για νίκη των κόκκινων.

Η κόκκινη ομάδα θα κάνει το 1-0 στις ασυλίες της εβδομάδας και θα στείλει τους μπλε στο συμβούλιο του νησιού.

Μεγάλο θα είναι το ενδιαφέρον καθώς οι μπλε τα έχουν βάλει με τους Τζέιμς και Νίκο και αν δεν καταφέρει να πάρει ένας απο τους δύο την ατομική ασυλία, τα πράγματα για το «δίδυμο» αυτό θα είναι πολύ δύσκολα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Όσο για τους κόκκινους; Πέρα από την πρώτη ατομική ασυλία, θα κάτσουν να απολαύσουν ένα Πασχαλινό τραπέζι με τα όλα του!