Survivor spoiler ασυλια 31/5: Ποιος κερδίζει - Η μεγάλη έκπληξη

Survivor spoiler ασυλια 31/5: Ποιος κερδίζει – Η μεγάλη έκπληξη

Survivor spoiler ασυλια 31/5: Έφτασε η ώρα για τις ασυλίες στο ριάλιτι. Ποιος κερδίζει την πρώτη; Ποια έκπληξη περιμένει τους παίκτες; 

Μετά από μία εβδομάδα οι αγώνες ασυλίας επιστρέφουν στο Survivor και όλοι οι fans περιμένουν με ενδιαφέρον να δουν τον πρώτη υποψήφιο προς αποχώρηση που θα βγει σήμερα.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει πως η συμπεριφορά των Ασημακόπουλου και Καρολίνας, έχει αλλάξει ακόμα και προς τους φίλους τους, τους λεγόμενους «Amigos».

Μετά και τα χθεσινά γεγονότα, ο Κόρομι φαίνεται πως δεν μπορεί να συνεχίσει να δέχεται τα όσα συμβαίνουν στην καλύβα και ξεσπά εναντίον των δύο φίλων του. Μάλιστα αναφέρει πως η Καρολίνα δεν ξέρει να χάνει και ειδικά την ενοχλεί περισσότερο όταν χάνει από την Ελένη.

Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος που εδώ και καιρό έχει «χωρίσει» τους δρόμους του με τον Κόρο, τον αποθεώνει, λέγοντας πως είναι μάγκας!

Όσο για το αγώνισμα ασυλίας; Στο trailer βλέπουμε τους παίκτες να παλεύουν για άλλη μια φορά σκληρά σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, με την κούραση να μεγαλώνει.

Survivor spoiler ασυλια 31/5: Ποιος κερδίζει;

Οπως φαίνεται και στο βίντεο, ο αγώνας είναι αρκετά απαιτητικός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο παίκτες που έχουν το προβάδισμα για την πρώτη ασυλία είναι δύο.

Οχι δεν είναι ο Ασημακόπουλος. Ούτε βέβαιια ο Ντάφυ…

Ο λόγος για τον Σάκη και τον Ηλία, που θα διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία με πολλές πιθανότητες.

Σε λίγο θα επανέλθουμε με το οριστικό spoiler…

Οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ θα κάνουν έκπληξη στους παίκτες

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους παίκτες του Survivor στα επόμενα επεισόδια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega, οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Survivor. Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές του σταθμού θα επικοινωνήσουν με τους παίκτες του Survivor σε ζωντανή σύνδεση στα επόμενα επεισόδια.

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να μάθει, αν ανάμεσα στους παρουσιαστές που θα επικοινωνήσουν με τους παίκτες του Survivor θα είναι και ο Νίκος Μουτσινάς. Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας ο οποίος έδωσε το ρεπορτάζ, ανέφερε πως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αυτό, όμως ανάμεσα στους παρουσιαστές που θα εμφανιστούν στο Survivor θα είναι οι: Ιωάννα Μαλέσκου, ο Θέμης Γεωργαντάς και η Δούκισσα Νομικού.