Survivor: Αυτά είναι τα «τρελά» ποσά που έχουν συγκεντρώσει οι Διάσημοι έως τώρα

Πολύς λόγος έχει γίνει για τα ποσά που παίρνουν φέτος οι Διάσημοι στο Survivor και πόσα συγκεντρώνουν στους λογαριασμούς τους κάθε εβδομάδα που περνάει.

Ήδη πέρασαν πέντε εβδομάδες και οι τρεις παίκτες που αποχώρησαν συγκέντρωσαν ένα ικανοποιητικό ποσό ενώ «τρελά» αναμένεται να είναι για όσους αρχίσουν να μένουν περισσότερο από έναν μήνα.

Ο Νίκος Γκάνος, η Όλγα Πηλιάκη και η Μαρία Αντωνά φαίνεται να έχουν κάνει συμφωνία για 4.000 ευρώ την εβδομάδα. Έτσι μέχρι στιγμής στους λογαριασμούς τους οι παίκτες έχουν 20.000 ευρώ

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου συμφώνησε με τον Ατζούν για 7.000 ευρώ την εβδομάδα, ένα ικανοποιητικό ποσό σε σχέση με το All Star όπου έπαιρνε 5.000. Έτσι το «βουνό» στον λογαριασμό της έχει 35.000 ευρώ.

Τα πολλά τα χρήματα παίρνουν η Κατερίνα Δαλάκα, ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Αλέξης Παππάς οι οποίοι συμφώνησαν με τον τούρκο παραγωγό να παίρνουν 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Έτσι και οι τρεις τους έχουν ήδη συγκεντρώσει 50.000 ευρώ για τις πρώτες τρεις εβδομάδες.

Από την άλλη ο Ντάνιελ Νούρκα και η Ζωή Ασουμανάκη οι οποίοι έκαναν τις πιο «χαμηλές» συμφωνίες με μόλις 2.000 ευρώ. Οι δύο παίκτες βρίσκονται στο νησί μόλις δύο εβδομάδες και έτσι έχουν φτάσει τα 4.000 ευρώ.

Πόσα θα παίρνουν ο Τζέιμς και η Σταυρούλα;

Ο Τζέιμς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή μπαίνουν στο παιχνίδι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και αναμένουμε να μάθουμε αν θα μπουν και οι δύο παίκτες στους Μαχητές ή θα χωριστούν και στις δύο ομάδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει συμφωνήσει στα 8.000 ευρώ την εβδομάδα.

Από την άλλη ο Τζέιμς Καφετζής φαίνεται να είναι ο παίκτης με την καλύτερη συμφωνία στο παιχνίδι, καθώς θα παίρνει για κάθε εβδομάδα το «τρελό» ποσό των 12.000 ευρώ.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι τα χρήματα που λαμβάνουν οι μαχητές είναι πολύ λιγότερα, καθώς παίρνουν 600-1000 ευρώ την εβδομάδα!