Survivor: Αυτός ο παίκτης έφυγε (21/4) - Χαμός στο συμβούλιο

Survivor: Αυτός ο παίκτης έφυγε (21/4) – Χαμός πριν και μετά το συμβούλιο

Survivor: Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκαν στον τάκο, με το τηλεοπτικό κοινό να παίρνει, όπως πάντα, την απόφαση.

Η απόφαση του κοινού για την αποχώρηση ενός εκ των τριών υποψηφίων Τριαντάφυλλου Αλέξη Παππά και Γιώργου Ασημακόπουλου, ανακοινώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Survivor: Ο James έδωσε… στεγνά τον Ντάφυ

Το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε με αποκαλύψεις για τον Ντάφυ. Ο James Καφετζής τον έδωσε… στεγνά!

Να σας θυμίσουμε ότι σήμερα είναι το πολυαναμενόμενο Συμβούλιο αποχώρησης με υποψήφιους τον Τριαντάφυλλο, τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Λίγο μετά την έναρξη του επεισοδίου είδαμε κάποιους συμπαίκτες του Τριαντάφυλλο να σχολιάζουν όλα όσα είπε στο χθεσινό Συμβούλιο.

Ο Αλέξης Παππάς δεν ήταν ικανοποιημένος με τα όσα είπε ο συμπαίκτης, καθώς είπε στους φαν του να ψηφίσουν τον Αλέξη και τον Ασημακόπουλο. Και ο Κώστας Παπαδόπουλος τάχθηκε κατά του τραγουδιστή.

Από την άλλη ο Γιώργος Κόρομι μίλησε για καλό στήσιμο στρατηγικής του τραγουδιστή και αποκάλυψε on air ότι όλα αυτά τα είπε για καθαρές κινήσεις στρατηγικής.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε τα όσα είπε ο James στην κάμερα του Survivor για τον Τριαντάφυλλο και για την υποψηφιότητά του: “Ο Τριαντάφυλλος μου έχει εκμυστηρευτεί πως δεν τον ενδιαφέρει να κερδίσει το έπαθλο στο ριάλιτι αλλά θέλει να ξεπεράσει τις φορές που είχε βγει ο Ντάνος υποψήφιος, δηλαδή πάνω από 9 φορές, οπότε θέλει να μείνει”.

Έπαθλο πριν την αποχώρηση

Στο τελευταίο τους αγώνισμα με στόχο το έπαθλο επικοινωνίας για αυτή την εβδομάδα αγωνίστηκαν οι Μπλε και οι Κόκκινοι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πέρα από το έπαθλο επικοινωνίας οι νικήτρια ομάδα είχε την ευκαιρία να απολαύσει 2 σάντουιτς με πατάτες τηγανητές και κέτσαπ, συνοδευμένα από αφέψημα cola με μηδέν θερμίδες.

Σήμερα οι παίκτες αγωνίστηκαν σε ακόμα έναν απαιτητικό και δύσκολο στίβο μάχης για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία έχουν να τα δουν για περισσότερο από 3.5 μήνες.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε για κωλοτπούμπα του Τριαντάφυλλου και εξομολογήθηκε πως ο τραγουδιστής νιώθει αδύναμος επειδή βγήκε στο… ντάκο με δυο δυνατούς παίκτες και φοβήθηκε ότι θα χάσει.

Το αγώνισμα ξεκίνησε και οι παίκτες έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν αγώνα που απαιτούσε συγκέντρωση και για άλλη μια φορά καλό στόχο!

Μπλε ή Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν στο σημερινό αγώνισμα και να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα;

10-5 το σκορ με τους Κόκκινους να κερδίζουν.

Survivor: Χαμός με Τριαντάφυλλο

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα ο Κώστας Παπαδόπουλος έριξε και πάλι «χολή» με τον Τριαντάφυλλο να σπεύδει να απαντήσει για να τον βάλει στη θέση του λέγοντας πως εφόσον θα φύγει ο ίδιος ως ο πιο αδύναμος η ομάδα του θα ενισχυθεί κι έτσι δεν θα ξαναδεί ποτέ νίκη. Μάλιστα, δεν ξέχασε να στείλει φαρμακερή ατάκα και προς τον αιώνιο εχθρό του τον Κόρομι.

«Σήμερα απέδειξα ότι αν δεν παίξω με την κόκκινη ομάδα δεν θα χάσει. Επειδή θα φύγω εγώ Κωστάρα μου χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία. Και νίκη δεν θα ξαναδείς με αυτή την ομάδα. Θα φύγω εγώ και νίκη δεν θα ξαναδείς και πες το και στον φίλο σου τον Κόρο εδώ με την οδοντογλυφίδα στο στόμα και αν θέλει να τη βάλει και πιο μέσα».

Survivor: Αυτός ο παίκτης έφυγε

Και φτάνουμε στο συμβούλιο…

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το παιχνίδι αποχωρεί ο Αλέξης Παππάς.

Ο Αλέξης Παππάς συγκέντρωσε, απόψε, τις λιγότερες θετικές ψήφους του κοινού, και αποχώρησε από το φετινό Survivor.

Η αποχώρηση του μοντέλου-ηθοποιού θα έχει ως συνέπεια την κόντρα με το Τζέις να λήγει «άδοξα» και χωρίς να κοντράρονται οι δυο τους σε κάποια μελλοντική ψηφοφορία όπως είχαν αποφασίσει.