Survivor: Αποχώρηση σοκ από τον Άγιο Δομίνικο – Δεν το πίστευαν οι παίκτες

Κανείς δεν περίμενε τα όσα θα ακολουθούσαν στο συμβούλιο για την δεύτερη ψηφοφορία της εβδομάδας – Εκτός ριάλιτι ο James Καφετζής

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ. Στο νέο επεισόδιο του Survivor 4 παρακολουθήσαμε το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Να θυμίσουμε πως στο πρώτο αγώνισμα μετά την ήττα των μπλε παικτών, ο Γιώργος Κόρομι βγήκε για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Λιανός σήμανε την έναρξη για το νέο συμβούλιο από το οποίο θα προέκυπτε ο δεύτερος υποψήφιος παίκτης.

Κανείς φυσικά δεν μπορούσε να φανταστεί την μεγάλη ανατροπή για την οποία και οι τηλεθεατές ενημερώθηκαν λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου. Συγκεκριμένα, ο αδερφός του James Καφετζή με μια ανάρτηση στο instagram αποκάλυψε πως το Survivor τελειώνει εδώ για τον James ο οποίος απόψε αποχωρεί οικειοθελώς έπειτα από αρκετή σκέψη! Και πράγματι στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλία οι μπλε δεν τα κατάφεραν με τους κόκκινους παίκτες να πανηγυρίζουν τη νίκη τους για το 10-4 το οποίο έφερε προβληματισμό στους μπλε.

Η ψηφοφορία

Η μπλε ομάδα ψήφισε τον Τζέιμς ως δεύτερο παίκτη προς αποχώρηση, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης υπέδειξε τη Μαριαλένα.

«Στην κάλπη ψήφισα την Ελένη τώρα επειδή όλοι κάνουν κωλοτούμπες, θα γυρίσω κι εγώ την μπιφτέκα μου και θα ψηφίσω τη Μαριαλένα», είπε ο Νίκος.

Ο Τζέιμς ζήτησε τον λόγο και είπε: «Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου».

«Θα είναι δύσκολο για μένα, θα είναι δύσκολο χωρίς τον Τζέιμς αλλά είναι ένα παιχνίδι, τον καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι. Τον αγαπάω, είναι φίλος μου. Είμαστε 5 μήνες εδώ, είναι πραγματικά αδερφός μου. Είναι σαν να ξυπνάω στο σπίτι μου και δεν θα βλέπω τον αδερφό μου», είπε ο Νίκος με κλαμένα μάτια.