Survivor: Χαμός με Κονδυλάτο-Κοψιδά – «Αυτός ο μ@@@@@ς παίζει με…»

Έξω φρενών ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος με τον Γιώργο Κοψιδά, μετά την ήττα των «κόκκινων» στο τελευταίο ματς, από το αγώνισμα επάθλου.

Σύμφωνα με το όσα ειπώθηκαν στον στίβο μάχης, η ομάδα του αποφάσισε μέσα από ψηφοφορία να του εμπιστευτεί τον τελευταίο γύρο, με τον ηθοποιό ωστόσο να δέχεται την ήττα από τον Τζέιμς Καφετζή.

Κατά την επιστροφή στην καλύβα, ο Περικλής χαρακτήρισε την ψηφοφορία αυτή «φιάσκο» και έβρισε τον Γιώργο, λέγοντας ότι παίζει με τις βασικές ανάγκες των συμπαικτών του.

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό σκορ αλλά δεν πήραμε τη νίκη που έχει να κάνει με τις δυνάμεις της ομάδας. Δεν υπήρξε αμεροληψία και προσοχή στην επιλογή αλλά εγωισμός. Μία νίκη δεν κάνει κάποιον καλό παίκτη, μπορεί απλά να είναι η μέρα του και να έχει εξοικείωση με το συγκεκριμένο άθλημα. Έπρεπε σήμερα η θέση στο τέλος να δοθεί σε κάποιον που έχει εξοικείωση σε σχέση με κάποιον άλλον. Έγινε μία ψηφοφορία τάχα δημοκρατική που ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο που έχω δει στην ζωή μου αφού ο τρόπος που ψηφίσαμε ήταν άνισος.

Κάποιοι άνθρωποι παίζουν για να τονίσουν στο μυαλό τους την έννοια του αρχηγού, ότι εγώ θα σας φέρω το τρόπαιο του φαγητού. Επειδή δεν ήταν η μέρα και δεν θέλει να το παραδεχτεί, χάσαμε, Είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Λυπάμαι πολύ αλλά για εμάς είναι πολύ σοβαρό και θέλαμε να βάλουμε τα κλάματα γιατί πεινάμε και παίζει αυτός ο μαλ….ς, αυτός ο άνθρωπος με τις βασικές μας ανάγκες.», είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: znews.gr

-Ad-